Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okresní plátek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17



Patryk

Hráč

24
27.1.2021 17:12

 

 

 

 


Autonehoda dvoch vozidiel


V stredu, 27.01.2021, na  oko celkom bežný deň narušila dopravná nehoda. Všetko sa to udialo pred zrakmi ľudí na celkom rušnej križovatke na začiatku Bluebbery.

Podľa výpovedí svedkov, žena sediaca v modrom automobile značky BMW nezvládla riadenie a nekontrolovateľne narazila do protiidúceho vozidla Hummer. Krátko po našom príchode vodič čierneho Hummru opísal situáciu takto: "Jo, bylo ji hodně."

Našťastie žena bola pri vedomí a skončila s menšími poraneniami na jej tele. Vďaka rýchlemu zásahu PSA a ZZS sa jej dostalo lekárskej pomoci a následne prevozu do nemocnice.

 


Pro okresní plátek - Santino Beneventi

sandlerino

Hráč

39
27.1.2021 22:24

 

 


Krušný večer

Dne 27.01.2012, kolem desáté večer zaměstnala dopravní nehoda nejen celé IZS.

Podrobnosti k nehodě nám nemohly být sděleny.

Prosím, jezděte opatrně.


Pro okresní plátek - Joshua Blackburn

Patryk

Hráč

24
28.1.2021 10:55, naposledy upraveno 28.1.2021 20:48 uživatelem Patryk

 

 

 


Autonehoda a nezhody medzi PSA a ZZS?


Dňa 27.01.2021, okolo deviatej hodiny večer, sme zaregistrovali nehodu pred výjazdovou stanicou IZS. Po krátkom zotrvaní na mieste sme obdržali informácie od účastníkov, že išlo o kolíziu dvoch áut pričom sa vinník nehody viackrát pokúšal od nehody ujsť. V našej prítomnosti sa ZZS viacnásobne pokúšala privolať kolegov z PSA, no tí akoby naschvál vôbec nereagovali.

Pracovníci ZZS preto zobrali situáciu do vlastných rúk a páchateľa, ktorý sa pokúšal od nehody ujsť zastavili. Chvíľku na to sa k nehode dostavilo vozidlo PSA a z vozidla vystúpila osoba v civile, zahalená čiernou maskou na tvári a helmou na hlave.  Na osobe sme si nevšimli žiadny odznak a tak sa môžeme len domnievať, že išlo o člena PSA. Následne táto osoba pristúpila k pánovi Polikowskému, riaditeľovi ZZS a začala výmena názor medzi týmito dvoma osobami. Vzápätí sa dostavilo aj ďalšie vozidlo s príslušníkmi PSA, ktorý zabezpečili miesto nehody. Po dlhom rozhovore plnom hanebných slov od oboch strán bol vinník nehody zadržaný a prevezený na policajnú stanicu.

Človek by povedal, že tým to skončilo ale ani zďaleka tomu nebolo tak. Z dôveryhodných zdrojov sme zistili, že v nasledujúcich hodinách pokračovala hádka medzi ZZS a PSA. Nie však ústnou formou ale pomocou vládnej vysielačky. Všetko to začalo tým, že príslušníci PSA prenasledovali podozrivého, ktorý následne nezvládol riadenie a havaroval. Po dvoch minútach od nahlásenia nehody, sa ozvalo do vládnej vysielačky toto: "PSA - ZZS; ďakujem neschopnému ZZS, je tu už FR." Po tomto sa strhla hádka medzi týmito dvoma vládnymi zložkami. Obraz si urobte sami.

Je smutné, že musíme sledovať tieto rozpory medzi zložkami, ktoré by mali spolu najviac spolupracovať pri pomoci občanom. Môžeme len pevne dúfať, že tieto spory sa v najbližšej dobe skončia. O ďalšom vývoji vás budeme informovať.

 


Pro okresní plátek - Santino Beneventi

Patryk

Hráč

24
28.1.2021 20:48, naposledy upraveno 28.1.2021 21:13 uživatelem Patryk

 

 

 


Rušný deň v Montgomery


Dnešný deň v obci Montgomery sa niesol v znamení chaosu. Vo večerných hodinách došlo k požiaru kontajnerov pri miestnej pizzerii. Na miesto po chvíli dorazili členovia HZS, ktorý bojovali s plameňom.

Pár minút potom ako sa hasičom podarilo dostať požiar pod kontrolu,  bol na tiesňovú linku ohlásený ďalší požiar, tentokrát pri nemocnici. Posádka HZS ani chvíľu neváhala a dostavila sa na miesto udalosti. Po dlhom boji sa tento prírodný živel podarilo dostať pod kontrolu. Môžeme sa len domnievať ako by skončila miestna nemocnica nebyť rýchleho príchodu HZS.


Pro okresní plátek - Santino Beneventi

Patryk

Hráč

24
28.1.2021 21:04

 

 


Autonehoda na križovatke


Dňa 28.01.2021, okolo 8 hodiny večer bola na linku 911 nahlásená dopravná nehoda na križovatke v Montgomery. Idúci motorkár nedal na križovatke poblíž autoškoly prednosť čiernemu vozidlu a vo veľkej rýchlosti do neho narazil. Následne z motorky spadol a ostal nehybne ležať na zemi. Po príchode ZZS sa mu dostalo prvej pomoci a následne bol prevezený do nemocnice.

Na záver by som pridal len toľko: "Pomaly ďalej zájdeš."


Pro okresní plátek - Santino Beneventi

Holub

Hráč

46
29.1.2021 15:01, naposledy upraveno 29.1.2021 15:02 uživatelem Holub


Piráti silnic a pojistní podvodníci vrací úder


 Není dne, kdy by na území okresu Red County nedošlo k dopravní nehodě a ačkoliv je pravda, že mnohdy za tím stojí nerozvážnost řidičů, tak se zde stále nachází další a další případy, kdy za nehodami nestojí nerozvážnost, ale pochybné praktiky za cílem získání financí rychle a relativně snadno za něco, co se již zhodnocení nedočká. 

Jejich praktiky bývají různé - od vybržďování, přes vytlačování, či falešná obvinění. Skutečnost je taková, že jde nejenom o nemravné, ale také o protiprávní jednání, které však hází vinu na skutečné oběti těchto případů. 

 Jaká je možná obrana proti těmto podvodníkům? Mít za volantem autokameru a jednat tak, aby jste pokud možno byli vždy v právu - jednat racionálně, pragmaticky a tak, jak vám zákon o silničním provozu umožňuje. 

Ressetth

Hráč

14
30.1.2021 21:47

 

 


Vážná autonehoda mezi Montgomery a Palominem!


Dnes, v poledních hodinách přišlo oznámení na linku 911 o autonehodě mezi Montgomery a Palominem Creek.
Složky IZS ihned reagovaly - hlídka HZS přijela na místo určení (dále jen MU) do jedné minuty, složky ZZS hned poté, po příjezdu na MU bylo převráceno střechou dolu modré vozidlo značky Hummer s dvojčlennou posádkou uvnitř, jedna osoba měla lehké zranění, přitom druhá vážné zranění a byla ihned transportována do nejbližší nemocnice v Montgomery. Jak autonehoda vznikla je nám záhadou.



Pro okresní plátek - Bc. Salvio Lucio


 

Ressetth

Hráč

14
31.1.2021 07:19

 

 


Požár čerpací stanice v Montgomery


Dnes, v brzkých ranních hodinách přišlo vysílačkou oznámení o požáru čerpací stanice v Montgomery. Major HZS Pavel Smith ihned vyhlásil třetí stupeň požáru, přičemž povolal do služby veškeré zaměstnance sboru aby zkrotili tento požár. Požár byl po několika minutách pod kontrolou hasičů, incident se obešel bez zraněných, avšak jak vznikl požár, jestli to byla čerpací stanice zapálena z nepozornosti, náhody či se o to postaral neznámý žhář je zatím záhadou.



Pro okresní plátek - Bc. Salvio Lucio


 

Holub

Hráč

46
5.2.2021 11:58, naposledy upraveno 5.2.2021 12:02 uživatelem Holub

 

 


Nevyžádaný reklamní obsah v ulicích Red County 


Posledních několik dní měli obyvatelé okresu Red County skutečně napilno, avšak proti jejich vůli. Na vině byla jistá společnost, kterou, vzhledem k charakteru daného aktu, nebudeme uvádět. Ze dne na den došlo na vyvěšení více než sedmdesáti letáků propagující činnost dané společnosti. Zde by bylo vše v pořádku pokud by došlo na vyvěšení na plochách tomu určených. Realita byla ovšem taková, že téměř všechny tyto letáky skončily vyvěšeny na rozličných budovách okresu Red County.

 Názor dotazovaných obyvatel byl veskrze negativní, přičemž nejednou bylo zmíněno, že dané jednání je nejenom krajně nepříjemné pro vlastníky poškozených nemovitostí, ale také i na hraně zákona, neboť se může do jisté míry jednat o vandalismus. 

A co na to krajská rada? Řešení dané problematiky jsme se dočkali pouze ze strany Jacoba Williamse, starosty Montgomery. Ten uvedl, byť ne končí svého stávajícího obdobi, vyhlášku, která by měla toto chování omezit na naprosté minimum, popřípadě naprosto eliminovat. Je tedy dost možné, že právě jeho včasná reakce na tuto problematiku je něčím, co mu pomůže v nastávajících volbách. 


Pro okresní plátek - Amelia Byron

Holub

Hráč

46
5.2.2021 21:03, naposledy upraveno 5.2.2021 21:05 uživatelem Holub

 

 


Ekonomická krize na obzoru


S příchodem novely zákona o státem financovaných organizací přichází i něco, s čím Nejvyšší soud státu San Andreas rozhodně nepočítal - ekonomická krize.
Tato ekonomická krize má jádro hned ve dvou skutečně zásadních věcech - uvolnění nenaplněnitelných pracovních pozic a také méně příjmů. S prvním problémem se budou potýkat veškeré státní složky, avšak nejvíce zásadní budou škrty u Záchranné služby a Hasičského sboru. S druhým naopak všichni podnikatelé, kteří na těchto příjmech závisí.
 Ovšem skutečný problém je na obzoru - státu víc než evidentně dochází peníze. Ostatně proč by, jen tak najednou, přišla novela vcelku starého zákona? Proč by jinak Vláda, která má podporovat ekonomický růst, došla najednou k názoru, že cesta vede skrze regulace? Začátek konce přichází a tento okamžik má skutečně nejblíž k protestům, stávkám a demonstracím.

 


Pro okresní plátek - Amelia Byron 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024