Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Dzardyse

jan38

VIP

52
10.10.2024 07:05, naposledy upraveno 11.10.2024 06:41 uživatelem jan38

Zdravim jmenuji se jan38

Je to už nějaká doba od toho kdy @Dzardys vytvořil stránku na jednom nejmenovaném webu. Pro mé zesměšnění. Podle poslední úpravy jsou to 3 měsíce.  Plyne z toho že je stále aktivní.  Jakožto Admin na pozici TM by fakt neměl nijak zesměšňovat hráče ať jsou jakýkoliv. 

Stížnost jsem měl podat už v den jeho vytvoření, ale nějak jsem to neřešil do dnešního dne. Kdy mi to začíná vadit.

Co by bylo nejlépe možnost tu stránku zrušit/smazat celý jeho obsah. Nějaká omluva by se taky hodila. Nechci se bránit tím že budu se smát ostatním. 

Odkaz jsem vymazal z důvodu že již není potřeba ho jsem uvádět. 

Tuto stránku sam upravoval osobně dzardys. Nějaká otázka zda to je v pořádku zda mi to nevadí, nikdy nepadla. Zveřejnila se na leosight discordu. Takže výsměch do tváře, aby si ze mne mohli utahovat? To ví asi jen Dzardys. Proč vůbec vznikla za kterým účelem? Taky ví Dzardys.

Důkaz že tuto stránku právě vytvořil Dzardys:

10.10.2024 07:51

Ahoj, asi sis spletl stránky. Mazání příspěvků bys měl řešit hlavně s provozovatelem webové stránky Necyklopedie, Rataj ani nikdo z LeoSightu s tím nic moc nezmůže.

PS: založit si účet se jménem "Dzardys" může kdokoliv na jakémkoliv webu, kde takové jméno ještě není registrováno. Taková věc by se bez přístupu k IP a emailu užitých k registraci dokazovala hodně špatně. Nemluvě o tom, že poslední úprava, která byla skutečně 3 měsíce zpět, nejspíše ani není od uživatele s nickem Dzardys, neboť je provedena neregistrovaným uživatelem.

Woozie

VIP

44
10.10.2024 08:48

Ahoj Jane. Co si to proboha udělal ?! Teď si tomu webu udělal tu nejlepší reklamu, každej to uvidí. 

Raději to nech zmizet do zapomnění jako devadesatkovou hudbu na kazetě.

Čím rychleji to bude pryč, tím méně lidí to uvidí, nebo aspoň odstraň odkaz. :/

10.10.2024 13:52

Čau bratře, nebo jak se říká - dobré žití.

Poslední 3 měsíce mám svých starostí víc než dost, na to, abych se zabýval někým pro mě absolutně bezvýznamným, mám podstatně méně času než v době, kdy jsem měl ještě tu sílu se vůbec vyjadřovat k nějakým salátům, které na mě ostatní psali.

S timhle se obrať na Necyklopedii a přestaň tu ze mě veřejně dělat zmrda, zatimco se tomu támhle na PSA Discordu při založení směješ a radíš, jak v budování pokračovat. Pokud si chceš rejpnout a očekáváš reakci, tady je, každopádně já mám osobní život a opravdu jsi to poslední, čím mám aktuálně potřebu se zabývat, natož abych si z tebe potřeboval utahovat. Jinak řečeno mě nezajímáš a mohu s klidem na srdci říct, že tohle má práce nebude. Sáhnout na trávu a vypnout hry bych asi na chvíli doporučil všem, koho byť jen napadne s něčím takovým dojít, ještě aniž by se mě na to vůbec jakkoli zeptal.

Ne, že bych teda na fóru očekával rozumné jednání, to je sváteční záležitost. Mě z toho každopádně vynech, krom založení, kdy sis z toho sám utahoval a radil nám v tom, s tím nemám nic, nečekej tedy ode mě omluvu ani iniciativu, stejně jako já se nedočkal lidského přístupu. Era bengoro.

10.10.2024 17:45, naposledy upraveno 10.10.2024 17:45 uživatelem Rataj

Než se dostaneme ke stížnosti samotné, doporučím ti, abys na oné stránce klikl na tlačítko "Editovat zdroj" a na začátek stránky přidal: "{{Smazat|porušení pravidel, osobní útoky}}" - to přidá hlavičku a označí článek ke smazání, správci Necyklopedie to pak zhodnotí a odstraní.