Přezdívka: Karlo
Věk: 18
Zkušenosti: Administrátor - Odeon Roleplay, Administrátor/Mapper - Retronix Roleplay
Komunikační dovednosti: Slovenčina - materčina, Maďarčina - materčina, Čeština - aktívne, Angličtina - aktívne PS : Na komunikáciu uprednostňujem Skype..
Mám čas: Hlavne cez víkendy, cez týždeň od 17:00
Další informace o mně:
Volám sa Marek, mám 18 a pochádzam zo Slovenska, študujem na strednej škole odbor Grafik Digitálnych médií.. Čo sa týka mojej povahy som pracovitý a usilovný človek, neznášam falošných a arogantných ľudí, vždy si poviem svôj názor.. Na MTA som natrafil asi pred 3 rokmi, hrávam najmä na zahraničných serveroch ako napr. SeeMTA v3, AVRP, NFSSA a pod. To by bolo asi všetko, prajem pekný zvyšok dňa.
**Přezdívka**: Karlo
**Věk**: 18
**Zkušenosti**: Administrátor - Odeon Roleplay, Administrátor/Mapper - Retronix Roleplay
**Komunikační dovednosti**: Slovenčina - materčina, Maďarčina - materčina, Čeština - aktívne, Angličtina - aktívne PS : Na komunikáciu uprednostňujem Skype..
**Mám čas**: Hlavne cez víkendy, cez týždeň od 17:00
**Další informace o mně**:
Volám sa Marek, mám 18 a pochádzam zo Slovenska, študujem na strednej škole odbor Grafik Digitálnych médií.. Čo sa týka mojej povahy som pracovitý a usilovný človek, neznášam falošných a arogantných ľudí, vždy si poviem svôj názor.. Na MTA som natrafil asi pred 3 rokmi, hrávam najmä na zahraničných serveroch ako napr. SeeMTA v3, AVRP, NFSSA a pod. To by bolo asi všetko, prajem pekný zvyšok dňa.