Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Yoshi

Yoshi

Hráč

44
17.11.2024 21:41

Přezdívka: Yoshi

Věk: 20

Zkušenosti: 99.9% RP zkušeností mám ze Skima.

Komunikační dovednosti: Jsem schopná efektivně komunikovat s různými typy hráčů a vždy hledám cesty k řešení bez zbytečných konfliktů. Mám 3 roky zkušeností v RP světě, které mi umožnily získat cenné dovednosti a nadhled, jak pomoci ostatním hráčům. Vždy se snažím být nápomocná, předávat své zkušenosti a hledat optimální řešení problémů

Mám čas: Čas mám .. je to individuální, denně jsou to minimálně 3 hodiny. jednou více času a jednou méně. Je to vždy nárazově. Každopádně veškerý volný čas věnuji MTA.

Další informace o mně:

Ahoj, pro většinu z vás je nickname Yoshi už znám. Je to nějakou dobu zpět co jsem se snažila a dělala vše pro to abych fungovala s Vámi v Teamu. Vždy jsem se snažila být nápomocná, pomáhat novým hráčům vžít se do RP reality kterou vedeme na Skimu. Já osobně jsem na Skimu s RP začínala, všechny zkušenosti které mám jsem získala mezi Vámi. Dokážu se otáčet v RP IZS a stejně tak i social RP.. v mém případě jde o vedení firmy, beru to jako možnost tvořit RP pro ostatní hráče. Baví mě to, baví mě učit nové hráče základům RP pomocí zaučení. ...Vyzkoušela jsem si své a přišla na to že "Doma je doma". Ráda bych byla opět něco platná už jen v zaučování nových kolegu na ..našem serveru.

18.11.2024 18:36

Ahoj,

děkujeme za projevení zájmu. Určitě ti není zapomenuta dosavadní zkušenost ani zásluhy, které v rámci HT máš, za ty ti budeme vždy vděční. Zároveň však nezapomínám ani okolnosti, při nichž došlo k tvému odstupu, a to zejména vzhledem k tomu, co se následně dělo.

Od členů HT očekáváme zájem o pomoc komunitě, ten jsi jistě dlouhodobě měla, přesto poslední dny znamenaly žádat mě v soukromých zprávách o admin práva, načež jsi po mé odpovědi, že ne, krátce opustila náš tým, aby ses mohla přihlásit do týmu na jiném MTA serveru. Takové záměry považuji za nekalé až osobní a mám upřímnou obavu v obdobný konec.

Žádost aktuálně zamítnu, žádám tě o projev větší iniciativy, abychom věděli, zda to skutečně myslíš vážně.

Team Manager Dzardys