Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena GA dzardys

včera v 20:23

Zdravím, obracím se zde, abych nahlásil člena dzardys z důvodu jeho arogance.. Poprvé mi ticket s označením [#15919] zamítl se slovy, že mi nevytvoří interiér budovy na silnici, kdy měl v příloze zvýrazněnou budovu. Screen

Kdy odepsal, že mi ho tam nevloží..
Poté sem si otevřel druhý ticket, [#15936] kde mi bohužel bratr poprvé poslal budovu která je vedle téhle ze screenu, tak sem mu tam postnul nové souřadky.. A borec se arogantně vyjádřil se slovy: Dzardys přidal poznámku:
My za tebe ale nebudeme odvádět práci, kterou máš udělat jednoduše ty, pokud to fungovat nebude, zkrátka interiér nedostaneš. Kdy sem mu chtěl pouze usnadnit práci :) aby jí nemusel hledat.. Kdy sem mu na to odpověděl 
kubikulax přidal poznámku:
Tak první ticket byl v pohodě :) Nevím co se ti na něm nelíbilo, si ho zamítl se slovy: Že nevložíš int na silnici.. přitom na screenu byla jasně zvýrazněná budova
A borec ho poté zamítl se slovy 
Dzardys přidal poznámku:
Mě screen opravdu netankuje, máš mít funkční souřadnice. Pokud se chceš dále dohadovat v dojmu, že tvá pravda je podstatná, prosím. Jen mimo tuto žádost, samozvance obsloužit nemusím..
Měl by se nad sebou zamyslet.. Než něco vypustí z huby, a taktéž by si měl uvědomit, že mít ego až na strop není fajná vlastnost.. :) 

včera v 20:36

Hele

@Dzardys neni GA ale TM

Toto téma právě čte 1 uživatel: koblst