Zdravím všechny co si čtou mojí žádost,
Rád by jsem se zase podíval na skimo na kterém jsem nebyl zhruba přes rok díky mému banu, ačkoliv mi @Puding ban zkrátila byl bych rád za úplný unBan a rád všechny viděl.
minulá žádost
- Rád bych zase viděl své přátele s kterýma jsem RPil, a chtěl bych se před Vánoci vrátit abych viděl vánoční svátky na Skimu, kde jsem si vánoce nejvíce užíval. Do svého unBanu mám 52 dní dokonce, tudíž bych se rád vrátil na Skimo a dál A-Teamu najevo že jsem se ze svých činů poučil a chtěl bych se podívat na server ještě před Vánoci, jediné co v tuhle chvilku mohu slíbit je že se budu snažit nedělat více problému a RPit tak aby jsem nikoho neobtěžoval nebo nekazil RP jiným.
Vím že tohle je moje 2 žádost o unBan ale doufám že by to mohla být moje šance zpytovat moje svědomí, takže doufám že mi tady všichni dají šanci se ukázat jaký v tuhle chvilku jsem.
Pochopím pokud nedostanu unBan, ale byl bych rád za zvážení.
Tuto žádost směřuji na @Puding .
Díky za přečtení žádosti.
- Zerro/craftingclone
Zdravím všechny co si čtou mojí žádost,
Rád by jsem se zase podíval na skimo na kterém jsem nebyl zhruba přes rok díky mému banu, ačkoliv mi [user:3980] ban zkrátila byl bych rád za úplný unBan a rád všechny viděl.
minulá žádost
- Rád bych zase viděl své přátele s kterýma jsem RPil, a chtěl bych se před Vánoci vrátit abych viděl vánoční svátky na Skimu, kde jsem si vánoce nejvíce užíval. Do svého unBanu mám 52 dní dokonce, tudíž bych se rád vrátil na Skimo a dál A-Teamu najevo že jsem se ze svých činů poučil a chtěl bych se podívat na server ještě před Vánoci, jediné co v tuhle chvilku mohu slíbit je že se budu snažit nedělat více problému a RPit tak aby jsem nikoho neobtěžoval nebo nekazil RP jiným.
Vím že tohle je moje 2 žádost o unBan ale doufám že by to mohla být moje šance zpytovat moje svědomí, takže doufám že mi tady všichni dají šanci se ukázat jaký v tuhle chvilku jsem.
Pochopím pokud nedostanu unBan, ale byl bych rád za zvážení.
Tuto žádost směřuji na [user:3980] .
Díky za přečtení žádosti.
- Zerro/craftingclone