Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Hitblek

30.12.2024 12:14, naposledy upraveno 3.1.2025 20:03 uživatelem Hitblek

Přezdívka: Hitblek

Věk: 15

Zkušenosti: Discord Server

Komunikační dovednosti: Umím dobře anglicky, česky a mám základy němčiny

Mám čas: Když je škola trávím 2 až 3 hodiny denně, když je volno tak dokážu klidně 5 - 8 hodin

Další informace o mně:

Zdravím jmenuji se Michal, upravuji svoji žádost o helpera, protože jsem se nikdy nedokázal tak rozepsat, aby to přesvědčilo lidi co to budou číst a co to budou posuzovat. Pocházím z Kraje Vysočina, chodím do prvního ročníku na průmyslovou školu obor Energetika, obor je zaměřený na strojírenství a elektrotechniku, v průběhu studia budu mít praxe v jaderné elektrárně Dukovany. Od mala jsem dělal spoustu sportů jako byl florbal, tenis, basket, nejvíce jsem se věnoval basketu a to skoro 5 let, odešel jsem, protože jsem nevyrostl, v basketu je to celkem důležité, i když rychlost a sílu na to mám s 180cm jsem proti dovumetrovým s prominutím hovadům nemohl nic udělat. V létě trénuji tenis, můj děda dělá tenisový příměstský tábor, na to jak že už má své léta tak pořád dělá to co ho baví celý život (trénoval i českého profesionálního hráče Berdycha). Když jsem s basketem skončil začal jsem chodit do posilovny, abych pořadně narostl ;). Chytlo mě tak moc, že už za 1 až 2 roky plánuji kulturistické závody. I když tady vypisuji o tom jaký jsem sportovec tak rád i trávím čas na RP serveru zvaným Skimo Roleplay, RPčko jsem si chtěl vždy zahrát, koukal jsem na Jirky Krále streamy v průběhu Covidu a řekl jsem si že to rozhodně někdy budu hrát, i když on hrál Fivem můj kamarád mě přivedl na MTA což je RP ve světě San Andreas, před rokem jsem to zapl a nebavilo mě to, říkal jsem si proč se tam píše? proč nemluví? (V té době jsem nevěděl, že to je takové plus), takže jsem se vrátil ke hrám jako je Dark souls, God of War, Elden Ring atd. Koncem roku 2024 jsem to zkusil znovu a chytlo mě to, ze začátku mě to nebavilo, ale jakmile už jsem začal vydělávat peníze tak ty hodiny se začaly jen nakupovat, jen co jsem přišel ze školy udělal potřebné věci tak jsem to zapnul a jel jsem, už mám přes sto hodin a mám pocit jakobych serveru mohl nabídnou něco víc, rád bych pomáhal novým hráčům, aby si server co nejvíc užívali, bohužel nemám zkušenosti s něčím takovým max když jseme s kamarádama dělali discord server :D, ale věřím, že se to hned naučím a bude to zábava. Těším se na odezvu, když mě nepříjmete, tak nebudu ztrácet hlavu a budu hrát více a pak to zase zkusím znova. Chtěl bych jen poděkovat Ratajovi a AT týmu co pro tento server dělají, chtěl bych vám říct skvělá práce!!! A přeji i tomuto serveru aby na něj nechodilo tolik cheaterů, dostanete ban a pak budete jen prosit o unban, který vám stejně zamítnou a příjdete o nejlepší MTA server.

včera v 18:52

Vzhledem k tomu, že jste s vědomím užili s kolegou bug a cheatera k tomu, abyste dokončili event, nemáte v komunitě, natož v Helper Teamu co hledat.

Děkujeme za projevení zájmu, ale musíme odmítnout.

Team Manager Dzardys