Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Fortuna

30.12.2024 12:17, naposledy upraveno 31.12.2024 00:49 uživatelem Fortuna

Přezdívka: Fortuna

Věk: 16

Zkušenosti: Mám zkušenosti z Discord serveru, adříve také z Minecraft serveru, jinak bohužel žádné.

Komunikační dovednosti: Ovládám dobře angličtinu a češtinu, slovenštinu a mám také základy ruštiny.

Mám čas: Na serveru Skimo trávím přibližně 4 hodiny denně, někdy i více

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Matyáš, je mi šestnáct let a v březnu mi bude sedmnáct. Bydlím v Moravskoslezském kraji poblíž Ostravy a studuji na střední technické škole, protože mě baví práce rukama. Ve volném čase rád trávím čas s přáteli a rodinou, nebo se věnuji motorce i když v zimním období na to není počasí. Kromě toho také často trávím čas na počítači, hlavně na serveru Skimo. Na Skimu mám nahráno kolem osmi set hodin (přesné číslo nevím). Původně jsem na serveru hrál od roku 2021, ale dal jsem si pauzu, protože jsem si myslel, že se ke Skimu nevrátím, a účet jsem smazal. Nakonec mě to ale začalo znovu bavit, takže jsem si vytvořil nový účet a začal znovu hrát. Na serveru mám zájem o kvalitní RP, kterému se aktivně věnuji. Možná se ptáte: "Proč chceš být helper?" – rád bych pomáhal novým hráčům nebo těm, kteří jsou zmatení a nevědí, co a jak. Postupem času jsem se v RP naučil hodně věcí. Přiznávám, že jsem v minulosti udělal pár chyb, které vedly k banu, ale své chyby jsem si uvědomil a lituji jich. To by bylo asi vše o mně.

včera v 18:52

Vzhledem k tomu, že jste s vědomím užili s kolegou bug a cheatera k tomu, abyste dokončili event, nemáte v komunitě, natož v Helper Teamu co hledat.

Děkujeme za projevení zájmu, ale musíme odmítnout.

Team Manager Dzardys