Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - golfik34

8.1.2025 21:43, naposledy upraveno 9.1.2025 08:03 uživatelem golfik34

Přezdívka: golfik34

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenosti co se týče pozice Helper mám na jednom RP serveru FiveM, je to dávno ale neměl bych problém se k tomu vrátit. Dohromady na různých RP serverech mám nahráno něco okolo 1100 hodin.

Komunikační dovednosti: Domluvím se plynule Česky, Anglický jazyk mám na pokročilé úrovni C1. Nemám problém porozumět i slovensky jakožto slezák :) ale s komunikací je to o něco těžší. Ale vždycky se s tím snažím nějak vypořádat a dorozumět se.

Mám čas: Skoro vždy po škole to zapnu, a jsou dny kdy hraji klidně 10 hodin v kuse, bývám i dost často na serveru až do samotného restartu.

Další informace o mně:

Jmenuji se Kryštof a GTA hraji už nějaký ten rok. Na leosight jsem se registroval dne: 7.6.2023 takže tu zde už nějakou dobu jsem. Za tu dobu co tu jsem na skimu, jsem nahrál 548H což není uplně nejvíc, ale myslím si, že je to dostatečná doba pro znalost serveru nebo pravidel RP. Zkušenosti mám jak s legálním RPčkem tak i tím ilegálním. Co se týče seznamu banů, tak ano těch už jsem dostal více než dost, většinou to nebylo nic vážného, spíš pravidla ohledně RP, které jsem si myslel že jsou jinak, z těchto chyb jsem se rozhodně ponaučil a jde to i vidět že většina pravidel co jsem porušil a dostal jsem za ně ban tak už se moc neopakovali, a díky tomu všemu jsem se naučil pořádně RPit veškeré situace i s hráči kteří dělají RP krátce nebo ti co tu jsou několikrát násobně déle jak já. Mám tu i jednu věc která sem asi úplně nepatří ale velice rád bych jí zmínil a přeju si aby si to dotyčný i vy co to čtete, přečetl (říkám tomu kauza z Džájou) je to fórum kde jsem si stěžoval na TM Dzardys, zmiňoval jsem zde že Dzardys lže hráčům a vymýšlí si, když se na to teď zpětně dívám tak jde krásně vidět moje nevyspělost a špatné postavení k problému který jsem mohl řešit úplně jinak, díky bohu jsem se z toho ponaučil a díky tomuto všechny problémy řeším úplně jinak, hlavně né takto a ano Dzardysi dlužím ti omluvu (ty už si to nějak převezmeš :).Tak teď zpět k RP, k RP jsem se dostal skrze FiveM. Na serveru působím pod těmito jmeny: Krystof Golf, Smokey Nagano, David Kunst - Moje nejvíce hrané postavy, podle kterých mě většina poznává. Moje RP zkušenosti hodnotím jako ve škole (chválitebně) a moje RP se mi líbí. Samozřejmě, nějaké mezery tam jsou, ale den co den se moje kvalita RP lepší, a jak už jsem zmínil, hlavně díky banům jsem se toho nejvíc naučil. Teď něco o mě. Je mi 16 let, studuji na střední škole, obor automechanik. Od 7. let se věnuji hasičskému sportu a jsem člen malinkého SDH, dříve jsem hrál i fotbal ale nějak mě to omrzelo. Rád cestuji do zahraničí a za rodinou, mám rád pivo jako každý správný občan ČR a když se přijde na slivovici od dědy tak pohrdat nemohu jakožto rodný slezák (samozřejmě nejsem nějaký ochlasta :D). Jsem přátelský a asertivní typ člověka, ale když mě někdo naštve tak už tak přátelský neumím být. :D Už asi v 9ti letech jsem se chytnul počítačových her jako je třeba, ETS2,NFS Underground 2, COD MW.. vše jsem tak nějak pochytil od otce který u toho seděl 24/7 a já s ním. :D Tohle je moje druhá přihláška do HT, i když jsem zrovna dnes, kdy to píšu dostal ban za něco co jsem vlastně na sebe hodil a na jednoho nejmenovaného kluka který měl menší problém s RP, tak doufám že mi to nebude nějak špinit moji vizitku a podmínky co bych měl splnit, když to teď píšu :D. Každopádně přihlášku podávám z důvodu že rád pomáhám lidem i jakožto dobrovolný hasič a chtěl bych pomoct k udržení pořádku na skimu a pomoct nováčkům k tomu aby dokázali lépe RPit a užili si to a nemuseli dostávat bany jako já tehdy :D. Děkuji všem který si mojí přihlášku přečetli a trpěli tu moje chyby ve psaní, už netuším co bych mohl více napsat a takhle to bude ode mne vše. :D

Mono

Hráč

38
12.1.2025 16:22

Ahoj,

nechcem ti kaziť tvoje nadšenie. Avšak 4 dni dozadu si dostal ban. Pokiaľ by si chcel byť niekedy členom Helper tímu určite by si sa mal viac sústrediť na pravidlá serveru a určite si si čítal aj podmienky prijatia do Helper tímu.