Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnosti

1 2 3 4

4.12.2020 19:35, odstraněno 4.12.2020 19:37 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.12.2020 13:28

Vaše jméno - Tomas Webster

Telefonní číslo - 337846

Email - tomas.webster@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - #052

Důvod stížnosti - Nezdvořilé chování policisty, tím pádem zneužití svého postavení, kdy na mně začal arogantním způsobem hovořit ať si přeparkuji vozidlo.
Bez nějaké zdvořilosti, kterou mají členové PSA dodržovat. 
Opravdu nepřípustné chování od člena státní složky.

Důkazní materiál - Šlo o slovní dialog, který slyšel pan Jake More.

MrPearmen

Hráč

2
14.12.2020 06:26

Stížnost na nepřiměřené množství pokut

Vaše jméno - Lumir WIllson

Telefonní číslo - 69 30 35

Email - x

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - Číslo odznaku neznám, na pokutě je uvedena Andrea Koubova

Důvod stížnosti - Za stěračem mého vozidla jsem nalezl 3 pokuty (čísla #180, #181 a #182). Tyto pokuty byly vystaveny v krátkých intervalech za sebou (viz seznam pokut níže). Nevím, proč se rozhodla pí. Koubová v tomto ohledu jednat takto, ale přijde mi absurdní vystavit 3 pokuty v intervalu několika minut na jedno vozidlo, na jednom místě.

Důkazní materiál -
Výzvy k uhrazení pokuty:
#180, VYPSAL: Andrea Koubová, ČAS: 12.12.2020 22:31. ČÁSTKA: 5000 KČ, DŮVOD: Špatné parkování

#181, VYPSAL: Andrea Koubová, ČAS: 12.12.2020 22:39. ČÁSTKA: 5000 KČ, DŮVOD: Špatné parkování, neoznačená překážka bránící a ohrožující v provozu

#182, VYPSAL: Andrea Koubová, ČAS: 12.12.2020 22:44. ČÁSTKA: 5000 KČ, DŮVOD: špatné parkování

16.12.2020 16:21
19.12.2020 19:03, odstraněno 19.12.2020 19:05 uživatelem

Yuutsu

Hráč

27
30.12.2020 17:31

Jméno: Francesco Heisenberg

Číslo:624971

Email:není 

Číslo odznaku: 078

Důvod: strážník 078 do mě narval a zničil mi celé auto cena opravy byla 25 tisíc korun 

Když naháněl Toma Endersona chtěl bych proplatit částku 

Svědci: Tom enderson a určitě ten policista co měl kamery a do toho Kristina Kohlova Alex batroy člen ZZS a mnoha dalších 

arciCZ

Hráč

33
10.1.2021 20:48, naposledy upraveno 10.1.2021 20:48 uživatelem arciCZ

Vaše jméno - Santino Kelly

Telefonní číslo - 836183

Email - santino.kelly@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 009

Důvod stížnosti - Osoba usmrtila z nepřiměřeného zákroku civilistu. Jednalo se o situaci kdy začala policistovi ujíždět osoba při čemž od mostu u údolí pod farmou Dillmore, blíže k Montgomery. Po polní cestě až do vjezdu do Blueberry u karavanů. Tam jsem policistovi pomohl osobu zastavit na což osoba z vozidla která ujížděla vyběhla z vozidla a začala unikat. Policista taktéž vystoupil na což jsem mu uvolnil cestu aby ihned mohl za osobou běžet, na což policista vzal do ruky brokovnici a začal střílet po osobě. Následně ji dal na záda a začal utíkat za osobou. Po chvíli se ozvali další výstřely které byly pravděpodobně z Glocku. Na což po zhruba 10minutách se osoba vrátila a oznámila mi že pachatel byl zastřelen. Dle přiloženého záznamu který mi policista předal dobrovolně na vyžádání osoba nijak po pokusu únikem vozidlem a následně i pěšky nebyla ozbrojená, a taktéž nijak neútočila na policistu.

Důkazní materiál - Přikládám zde video z kamery policisty. ((Na to co se dělo před ujížděním se lze optat osoby skrze /do => Andrew O Bryan, a zároveň i na to co se dělo po ujíždění apod, a případně při ujíždění a úniku se lze optat obou => Jak mě tak i Andrewa.))

Vaše jméno - Santino Kelly

Telefonní číslo - 836183

Email - santino.kelly@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 47

Důvod stížnosti - Zneužití výstražných sirén, jel jsem z Blueberry za dvěmi vozidli PSA při čemž jsme jeli směrem k Las Venturas z Blueberry a na mýtné bráně Fallow Bridge policista který jel ve vozidle ZT-5 zapl na pár vteřin sirénu čímž mu otevřeli na mýtné bráně a hned za ním projela na toto otevření i policejní Ford Crown Victoria. Po projetí okamžitě vypl sirénu a pokračovali v jízdě směrem na Nevadu. Při této cestě nijak nerozsvítili majáky a nic. Policista po jeho zastavení mi sdělil že pospíchali následně vystoupila jeho kolegyně z Ford Crown Victorie a sdělila mi že mají výcvik při čemž tedy dle jejich slov pokuď se nepletu bylo řečeno že to bylo součástí tréninku což mi příjde jako absurdní jelikož když jedou dvěmi vozidli jak může být součást výcviku to jak dát povel k otevření mýtné brány bez zastavení a placení. Čímž tedy policista nadále neuhradil za mýtnou bránu 100Kč.

Důkazní materiál - Video záznam z vozidla ZT-5

Patryk

Hráč

24
13.1.2021 10:29

Vaše jméno - Santino Beneventi

Telefonní číslo - 654127

Email - santino.beneventi@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - #073

Důvod stížnosti - Ako pracovník u HZS som bol povolaný na výjazd do Bluebbery kde sa na hlavnej ceste prevrátila žena v aute. Po tom ako sme došli na miesto vo vozidle HZS (CAS-1) a  osobu dostali z auta prišiel môj kolega zo ZZS s odznakom #077 ktorý sa staral o osobu. No v tom nám do departmentu bola nahlásená od PSA postrelená osoba za pizzeriou v Bluebbery. Keďže v službe u ZZS nikto neodpovedal a nikto sa neohlásil v službe, a kolega zo ZZS s odznakom #077 mal prácu s osobou vytiahnutou z auta, z toho dôvodu som si od pána vypýtal vybavenie zo sanitky (lekárničku) a utekal za pizzeriu. Za pizzeriou sa nachádzala postrelená osoba, za tých 5 minút od nahlásenia do departmentu osobe nebola poskytnutá žiadna pomoc pričom na mieste boli prítomný 3 príslušníci PSA. Po tom ako som osobe poskytol pomoc a krvácanie z rany aspoň čiastočne obmedzil som vstal od osoby a žiadal okamžitý prevoz do nemocnice keďže som zo sebou nemal žiadne vozidlo ZZS. Ako som vstal videl som ako 2 príslušníci PSA váľajú len tak na zemi a niečo si tam medzi sebou hovoria (Bola to osoba s odznakom #073 a tu druhú som už nestihol zaznamenať na fotke ale môže byť identifikovaná podľa kamerového záznamu z Explorera PSA). Po tom ako som na nich na 3x zakričal konečne ku mne niekto prišiel ale začal mať pripomienky ohľadom toho či som v príslušník ZZS pričom som sa mu preukázal aj legitimáciu ZZS, no aj naďalej mi odmietal pomôcť . Po tom ako som videl toto správanie od PSA som radšej zavolal svojho kolegu #077 ktorý na miesto prišiel do 2 minút so sanitkou. Následne sme osobu naložili a previezli do nemocnice. Z môjho pohľadu toto bolo neposkytnutie prvej pomoci poranenému zo strany PSA. Nepríde mi normálne to aby osobu ktorú najskôr postrelí niekto (neviem či to bol príslušník PSA ale je to dosť možné) nechali len tak ležať a nech kľudne aj vykrváca.

Důkazní materiál - Prikladám tu fotku z môjho mobilu, ďalšie dôkazy môžete získať z policajného Explorera ktorý očividne na fotke stojí oproti osobe ležiacej na zeme ((Na to čo sa dialo sa môžete opýtať skrz /do => všetkých 3 prítomných policajtov alebo mňa

26.1.2021 19:19

Michael

Hráč

19
30.1.2021 16:07, naposledy upraveno 30.1.2021 16:41 uživatelem Michael

Vaše jméno - Paul Hoffmann

Telefonní číslo - 886879

Email - paul.hoffmann@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - #091

Důvod stížnosti - Dne 30.1.2021 jsme se spolu s kamarády rozhodli vyjet na projížďku na venkov, když v tom najednou vidíme řítící se vozidlo Chevrolet Tahoe, které míří blízko budovy soudu, kde se mají dle všech přístupných zdrojů prodávat zbraně. Jakmile mi tohle bylo řečeno, tak jsem ani chvíli neváhal a oznámil jsem všechny okolnosti na tísňovou linku. Tímto bych chtěl pochválit ochotu operačního, který mi vstřícně vyšel a ihned na místo vyslal hlídku. Po asi 4 minutách na místo dojíždí hlídka , tak kamarád se rozhodl jet, protože jsme měli na spěch. Jakmile se řidič rozjel, tak se za námi rozjelo policejní vozidlo, které několikrát srazilo osvětlení ve městě. Poté jsme na řidiče tlačili, aby respektoval neodkladně zastavil a v důsledku psychiky se nakonec rozhodl vozidlo uvést do klidu. Po zastavení vozidla jsme vystoupili a jednali jsme dle výzev zasahujícího příslušníka s odznakem 081. Po chvíli přijelo řítící se vozidlo Ford Shelby, za nímž jel policista se služebním číslem 091, který přední části vozidla naboural do vozidla Ford Shelby, z čehož jsem usoudil, že něco není v pořádku. Jakmile paní s označením 091 vylezla z vozidla, tak jsem se zalekl a trošku jsem od ní popošel, když v tom z neznámého důvodu vytáhla bez jakéhokoliv upozornění donucovací prostředek ve formě elektrického paralyzéru, který byl použit proti mě. Jakmile jsem byl znehybněn, tak ke mně přišla již zmíněná paní a zaklekla mě, nasadila pouta a posadila do vozu. Poté došlo k převozu na policejní stanici a následné předání do rukou vězeňské služby.

Byl jsem omezen na osobní svobodě bez udání jakéhokoliv důvodu. Nebyly mi řečeny práva při zadržení podle §9 písm.  zákona č. 2/2020 Sb., Zákon o policii, čímž jsem nemohl jakkoliv podat odpor. Nadále mi nebyl dán prostor na obhajobu, čímž žádám o prošetření.

Záměr stížnosti:

1. Veřejná omluva,
  2. Nahrazení způsobené škody a smazání záznamu,
  3. Potrestání příslušníka #091 za nekorektní postupy,
  4. Prošetření jednání příslušníka #091.

Důkazní materiál - Záznam z kamery vozidla. Při vykonávání úkonu měli oba příslušníci zapnuté kamery, čímž nebude problém si vyžádat záznam.

Dodaný výpis z trestního rejstříku:

1 2 3 4