Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnosti

1 2 3 4



Helter

Hráč

15
7.2.2021 15:02

Vaše jméno - Alex Dwayne

Telefonní číslo - 

Email - alex.dwayne@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - Keď mi povedal správne, tak 104

Důvod stížnosti - Protiprávne jednanie. Daná osoba vystúpila z vozidla a povedala: ,,ridicak". Ja som jej na to povedal ,,aký?", vytiahli tayser, nabila a spacifikovala ma. Nemyslím si, že toto jednanie je správne. Môžte si pozrieť jej záznam z kamery.

Důkazní materiál -

 

(OOC: Tu máte keď tak video, keby chcel klamať)

https://www.youtube.com/watch?v=vItE8uD5idQ&feature=youtu.be

hrasek

Hráč

16
9.2.2021 08:09, naposledy upraveno 9.2.2021 11:43 uživatelem hrasek

Vaše jméno - Timmy Watson

Telefonní číslo - 423007

Email - timmy.watson@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - #110

Důvod stížnosti - Dne 8.2.2021 mi zavolal zaměstnanec ve firmě, abych mu mohl jít ukázat v Las Venturas depo, protože se ztratil, tak jsem nasedl do auta a napsal mi jestli bych nemohl přijet do LV k bance, tak jsem jel, ale v tom tam za ním stála EHM DÁMA ze PSA, šel jsem si dát peníze do banky a on mezitím nasednul, když jsem se vrátil, tak jsem se otočil a jel jsem mu ukázat, kde to je, ale když jsme byli už za branou v depu , tak tam přijela ta DÁMA, řekla Stůjte, abych si vystoupil z vozidla a přitom na mě mířila i s Taserem za to že jsem prostě jel pryč od ní, tak mi teda dala pouta a posadila do auta. To ale ještě není všechno. Když mě už vezla, tak ani neměla benzín na to, aby mě mohla hodit na PSA stanici, takže mě nechala zamknutýho uprostřed dálnice a šla si na 2 benzínky, aby si našla kanystr, pak tam přijela na dálnici nějaká slečna v Shelby a ptala se mě jestli mě tu fakt nechala zamknutýho v autě, tak jsem jí řekl jo jo, byla taky ze PSA (mohla odemknout auto), tak jí pak začala nějak říkat to co nesmí atd. Tak mě zavezla už do vězení prý za Ujíždění PSA a přitom jsem jel jen do depa?? U banky se za mnou otočila to ano, ale nedala znamení že mě chce zastavit takže jako to beru jako volnej průjezd, to že před ní se rozjedu na víc kmh, tak neznamená že je to ujíždění PSA.

Byl jsem omezen na osobní svobodě bez udání jakéhokoliv důvodu. Řekla mi jen práva nic víc, nezjistila si totožnost ani si mě neprohledala podle celého zákoníku §9.

Záměr stížnosti:

  1. Veřejná omluva,
  2. Nahrazení způsobené škody a smazání záznamu,
  3. Potrestání příslušníka #110 za nekorektní postupy,
  4. Prošetření jednání příslušníka #110.



Důkazní materiál - mám v autě kameru a nebo i ona má, měla jí zaplou kameru (mám i logy, můžu poslat na dis od začátku co mě zadržela)

S pozdravem T.Watson

sefre

Hráč

27
9.2.2021 18:15

Vaše jméno – Sergio Greco

Telefonní číslo – 443807

Email – sergio.greco@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - Nadpraporčík 073, Poručík (nestihnul jsem zažádat o číslo odznaku poručíka všimnul jsem si jenom hodnosti)

Důvod stížnostiOdepření advokáta zákon Č.2/2020 Hlava V §14

Důkazní materiál – Důkaz by správně měl být na videozáznamu a zvukovém záznamu z výslechové místnosti na PSA

Dne 8.2.2021, kolem 21:00 jsem byl zadržen hlídkou PSA. Konkrétně za nedovolené ozbrojování, byť podle členů PSA jsem byl podezřelý z Organizovaného obchodu zbraní, toto podezření se ovšem nedokázalo. Při výslechu jsem se okamžitě dožadoval zavolání mého advokáta, tak jak mi dovoluje "Zákon č2/2020, [Zákon o Policii] paragraf č. 14". Odpovědí mi bylo pouze "Právo na advokáta nemáte" a toto mi bylo opakováno i přes to, že jsem policistům několikrát doslovně řekl, paragraf i číslo zákona, jenž se odvolávám.

Po odepření práva na advokáta, jsem se pokusil dovolat se práva nevypovídat, taktéž marně... bylo mi řečeno, že "Takhle to u nás nefunguje, buď budete mluvit, nebo se jakožto prokurátor zařídím za nejvyšší možný trest". Na toto jsem již nereagoval a dále nevypovídal.


Po ukončení výslechu a mého zavření do CPZ, jsem se znovu pokusil dovolat se svého práva na advokáta, opět marně. Stále mi bylo opakováno "Právo na advokáta nemáte"... Byl jsem tedy zatčen, aniž bych se mohl jakkoli poradit se svým právníkem, aniž bych si mohl zavolat. Proti svému zatčení jsem se nemohl nijak bránit

17.2.2021 12:09, odstraněno 19.2.2021 19:29 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.22

Mikle

Hráč

5
20.2.2021 18:57

Vaše jméno - Mikle Davis

Telefonní číslo - 360020

Email - mikle.davis@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 121, 010

Důvod stížnosti - Bez důvodné umístění do cely, odebrání finančního obnosu, nařknutí ze spáchání trestného činu, nedodržení presumpce nevinny.

Důkazní materiál - služební kamerové zařízení PSA, kamerové systémy LV.

                                                                  Judr. Bc. Ing. Mikle Davis

                                                                                                                                              Policie San Andreas (PSA)

                                                                                                                                                       datovou zprávou

______________________________________________________________________________________________________________________

Věc: Stížnost / předžalobní výzva                                                                                                               

______________________________________________________________________________________________________________________

     Vážení

Obracím se na vás ve věci podání stížnosti / předžalobní výzvy na dva příslušníky sboru Policie San Andreas, s čísly odznaků: 121, 010. 

Policisté se dopustili následujících věcí klasifikované jako protiprávní jednání.

Zákon č. 2/2020 - Zákon o policii v platnosti od 2.11.2020

Hlava III - Povinnosti příslušníků policie

§6 Policisté jsou povinni při plnění úkolů dodržovat pravidla zdvořilosti a dbát cti a důstojnosti ostatních občanů. Není přípustné slovní napadání ze strany policistů.

§7 V případě porušení zákonů, je přítomný policista ve službě povinen provést úkon v rámci své pravomoci, aby narušení pořádku přerušil.

§8 Policista je při výkonávání úkonů povinen:

a) dbát, aby žádné osobě v důsledku úkonu nevznikla bezdůvodná újma.

b) dbát, aby nezúčastněné osobě nečinností policisty nevznikla bezdůvodná újma.

c) postupovat tak, aby případný zásah do práv a svobod osob byl přiměřený a nepřekročil míru nezbytnou k dosažení účelu sledovaného úkonem.

§9 Policista je při zadržení osoby povinen:

a) zabavit všechny nelegálně držené a nebezpečné předměty, včetně tupých a řezných zbraní,a) zabavit všechny nelegálně držené a nebezpečné předměty, včetně tupých a řezných zbraní.

c) poučit zadrženého o jeho právech dle přílohy č.1 stanovené tímto zákonem.

d) zajistit důkazy, které prokáží vinu pachatele v případě jeho odvolání k soudu.

Zákon č. 14/2020 - Trestní zákoník v platnosti od 15.12.2020

Článek 8 - Trestné činy proti státu San Andreas

§66 Zneužití pravomoci úřední osob

§76 Neprokázání trestného činu

§77 Neoznámení trestného činu

Článek 10 - Trestné činy proti lidskosti

§92 Perzekuce obyvatelstva.

Vylíčení skůtečností: 

Vzhledem k tomu že jsem stál s vozidlem společnosti CAMUS konkrétně se jednajíc o dodávku Ford E250 Boxtruck s maximální přípustnou hmotností do 14 tun, kdy vozidlo bylo uvedeno do klidu na dobu nezbytně nutnou a vozidlo mělo vypnutý motor, nemohl jsem být v danou chvíli považován ani za řidiče vozidla. Policisté přistoupili k vozidlu, a vyžadovali doklady. Podotýkám že byl předložen občanský průkaz, a řidičský průkaz skupiny.B. Policisté kontrolovali doklad který nepříslušel k dané skupině vozidel neboť řidič ovládající vozidlo přesahující maximální přípustné hmotnosti převyšující 7,5 tuny má předložit na vyžádání řidičský průkaz skupiny.C, k čemuž nedošlo, z důvodu neznalosti, a zanedbání povinností příslušníků (PSA). Dále jsem byl vyzván k sejmutí ochrany ůst [ černého šátku ] a otevření nákladového prostoru vozidla. Nebylo použito výzev "Jménem zákona". Na otázku z jakého důvodu mám otevřít nákladový prostor mi nebylo na poprvé odpovězeno, a odpovězeno mi bylo až na po druhé kdy mi bylo řečeno že jsem podezřelý ze spáchání přestupku a trestného činu, jakého konkrétně mi sděleno nebylo. Po otevření nákladového prostoru který byl prázdný, se hlídka rozhodla provést u mě osobní prohlídku. Při osobní prohlídce byla u mě nalezena velka finanční hotovost, doklady, již zmíněný černý šátek, klíče od firemního vozidla, firemního skladu, firemní kanceláře a mého osobního automobilu, konkrétně černého mercedesu se kterým jsem přijel do San Fierra a zaparkoval u tělocvičny Cobra za Burger shotem. Policista s číslem odznaku: 121, se mne zeptal zda-li mi příjde  v pořádku nosit u sebe takto velký finanční obnos na čemž neshledávám nic nezákonného ani podezřelého. Policista s číslem odznaku: 010, vystoupil z vozidla a sdělil s kolegou číslo odznaku: 121 že budu zadržen. Opět důvod zadržení mi nebyl sdělen. Policista s číslem odznaku: 121 se nacházel za mými zády když mi chtěl přiložit služební pouta na což jsem zareagoval ůhybem a zeptal jsem se z jakého důvodu moji osobu zatýkají. Posléze jsem nebyl obeznámen se skutečností že se nejedná o zadržení ale o podání vysvětlení. Nevím proč mi to nemohli říci rovnou a začali dělat takovéto obstrukce nic méně jsem jim sdělil že to mohli říci narovinu a mohli si odpustit takové obstrukce. Posadil jsem se do služebního vozu registrační značky: 3SA 6105 a značky: Ford Explorer. Byl jsem převezen na místní oddělení Montgomery a odveden do výslechové místnosti. Následně po zavření dveří od výslechové místnosti policista s číslem odznaku: 121 pronesl větu. Citace: Davis sednout. Konec citace. Myslím si že takové to oslovení od veřejného činitele není v pořádku a měl by se řídit zákonem č.2/2020 sb. což je zákon o policii a konkrétně §6. Následně byl na mě natočen monitor a byly mi předloženy jaké si záznamy na kterých je vidět modrá služební dodávka firmy CAMUS jak odjíždí a přijíždí od překupníka zbraní v Las Venturas, v niž sedí osoba s černým šátkem. Toto se nedá považovat za důkazní materiál neboť dodávka je firemní a použít jí může kterýkoliv zaměstnanec firmy CAMUS a černý šátek nebo jakýkoliv jiný kus oblečení se dá koupit v obchodě nebo u soukromého subjektu, a proto použití těchto věcí jako důkazního materiálu je naprosto irelevantní. Proto jsem tedy požádal policistu číslo odznaku: 121 o zavolání nadřízeného neboť policista číslo 121 nebyl ochoten a přišlo mi v hodnosti strážmistra ani kompetentní v řešení této věci. Policista číslo odznaku: 010 již nebyl přítomen. Na moji žádost o zavolání nadřízeného policista číslo odznaku: 121 reagoval tak že zmáčkl vysílačku, a požádal o vyšší hodnost, následně se zvednul ze židle nevybíravým způsobem mě chytl za ruku a zvedl ze židle, kdy mě následně přitiskl ke stěně a pokusil se mne spoutat. Na což jsem zareagoval tak že jsem se otočil čelem k policistovi a zeptal se ho co dělá, a zda mu to příjde normální. Policista mi neodpověděl za to mi několikrát řekl [ Opět bez použití slov: Jménem zákona] at se otočím čelem ke stěně. Na což jsem tedy nereagoval neboť se nejednalo o zákonnou výzvu. Policista číslo odznaku vytáhl donucovací prostředek v podobě taseru a použil ho pro moje zajištění. Důvod zajištění ani moje práva mi nebyly sděleny ani při začátku údajné silniční kontroly, tak ani na konci údajného podání vysvětlení. Bez jakéhokoliv poučení mi policista číslo odznaku: 121 odebral finančí hotovost v celkové výši: 1.823.447 Kč. slovy ( jeden milion osmset dvacettři tisíc čtyřista čtyřicet sedm korun českých) a byl jsem umístěn do cely na dobu 4 hodin. Což jak je psáno v zakoně č.2/2020 sb. o policii

Hlava IV - Práva příslušníků policie

§10 Policista má právo zadržet jakéhokoli občana pro podezření z trestného činu a to až na dobu 4 hodin a bez správního řízení.

V pořádku. Také tam ale není napsáno za jakých podmínek je toto právo uplatnitelné a mělo by být toto právo opodstatněno důkazy. Nebot takto může člen sboru PSA přijít ke komukoliv na ulici a zadržet ho na 4 hodiny jen proto že to uznal za vhodné. Dále by měl mít člen sboru PSA důkazní materiál ze spáchání trestného činnu nebo přestupku aby toto podezření bylo prokazatelné, což v mém případě vyšší finanční obnos jako důkaz nemůže být považováno.

Dále policista nedodržel presumpci nevinny a pro upřesnění zde objasním význam slova presumpce nevinny:

Presumpce neviny je právní domněnka spočívající v tom, že je na obviněného v rámci trestního nebo přestupkového řízení nahlíženo jako na nevinného, pokud není pravomocně rozhodnuto o jeho vině. Je jedním z principů právního státu.

O mojí vinně nemůže rozhodovat Policie San Andreas ale příslušný, nebo soudní orgán činný v trestním řízení.

Dále bych chtěl vyzvat "Policii San Andreas" dále jen "policii" o navrácení částky v celkové výši: 1.823.447 Kč. slovy ( jeden milion osmset dvacettři tisíc čtyřista čtyřicet sedm korun českých) neboť není důvod aby mi člen PSA odebral takovouto částku bez vydání potvrzení a bez poučení. 

Dále požaduji veřejnou omluvu od policistů číslo odznaku 121 a 010, neboť mě nařkli bez důkazního materiálu ze spáchání trestného činnu, dopustili se policejní brutality, zneužití pravomoci veřejného činitele, perzekuce občana jednotlivce, úmyslné uvedení v omyl, nepoučení o právech a povinnostech při eskortě na oddělení, nepoučení o právech a povinnostech při zadržení, a následné nesdělení důvodu zadržení. 

Dále požaduji finanční náhradu za ušlý zisk ve výši: 500.000Kč. slovy (pětset tisíc korun českých)

neboť v důsledku jejich protiprávního jednání jsem nebyl schopen pracovat. 

Předem upozornuji Policii San Andreas že tuto věc podstoupím na soudní orgán neboť není možné aby se takovéto věci děli v právním a demokratickém státě. 

Podle mne policista číslo odznaku 121 se bezdůvodně obohatil když mi odebral finanční obnos. Vzhledem k tomu že mi nesdělil co s těmito penězi bude domnívám se že si je ponechal pro svou osobní potřebu a spotřebu, a proto požaduji o vyřazení strážníka číslo odznaku: 121 ze služebního poměru, a o suspendaci policisty číslo odznaku: 010 z důvodu spolupráce na protiprávním jednání a nezastavení konání protiprávního jednání. 

 

V Montgomery dne 20.02.2021                                                                              Podpis:

                                                                                                                      Judr. Bc. Ing. Mikle Davis

 

 

21.2.2021 06:45

Vážený doktore Davisi, 

Předem Vám chci poděkovat za Váš podnět, ale vzhledem k tomu, že na konci své vyčerpávající statě uvádíte, že celou věc postoupíte soudnímu orgánu, nebudeme považovat tuto stížnost za směrodatnou a necháme rozhodnout o celé věci soud.

s projevem patřičné úcty
kpt. MSc. Annika Larsson
Policie San Andreas

Pa7r9k

Hráč

8
27.2.2021 19:38

Stížnosť

Vaše jméno - Lauren Smith

Telefonní číslo - 411-434

Email -  laurengibson@smail.com

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 131

Důvod stížnosti - Nerozumim udelené pokute a proč to vyriešila takhle.

Zastavila sem vedle PSA jak sou garáže. Započula sem nejakej buchot. Zapla sem si kameru a jdu blíž. Najednou vidim ako nejaka osoba poškodzuje PSA vozidlo.

Ako náhle me osoba zaregistrovala, vyskočila na moje auto a začal mlátiť moje auto.

Tak sem vycouvala na cestu a hledala nejakou hliadku okolo a jedna tam bola a ta bola pani policistka s číslom odznaku 131, osoba i prední stála na mojom aute a poškodzovala ho.

Policistka ale udelala traffic stop a osoba ujela.

Pri traffic stope mi bola uvedená pokuta:

--Jazda v protismere, Ohrozenie člena PSA, bezohľadná jazda, Agresívna jazda. Dokopy 30 000 Kč.

--Niesom si vedomá aby som ohrozila člena PSA, bezohľadna jazda a ani agresivnú jazdu.

Důkazní materiál - Zapnutá akční kamera.(https://imgur.com/a/sDXxLFT)

DejviiX

Hráč

8
1.3.2021 11:55

Vaše jméno - David Jefferson

Telefonní číslo - 709442

Email - david.jefferson@smail.ic

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - odznak si nepamatuju ale jméno jo Henry Hawkins

Důvod stížnosti - za neuslechnutí výzvy na mě vytáhl brokovnici a střelil mě

Důkazní materiál - logy

Layz

Hráč

8
2.3.2021 12:42

Vaše jméno - Richard Mayer 

Telefonní číslo - 556918

Email - -

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) -121

Důvod stížnosti - policajná brutalita  a odosť vetší čas strávený vo vezení.

Důkazní materiál - mno ,, bola priatelka anna_miller ujíždela PSA , 121 ju chytil a začal po nej strielať , všetko som to videl , bol vulgárny a tak... když sem prišiel na PSA stanicu , tak som zistil že 121 jej dal 3 hodiny iba za utekanie PSA , a sa vyhovára na jej minulosť když ked sa pozrieme na stránku #protokolozadržaný tak tam má iba 2 krát byla v base, a ostatní PSA dávaju aj napríklad jaffersonovi iba 1 hodinu a on stále ukeká pred PSA , a jej dá 3 hodiny když utekala PSA. to bude asi všetko prajem pekný den.....

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~119

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024