Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Cheating (map tracking)

včera v 19:31, naposledy upraveno včera v 19:36 uživatelem XUNUSA1

Dobrý večír, rozhodně žádné cheaty nemám. Pouze jsem na motorku dal lokátor, a sledoval jsem ho IC pomocí /sledovat XXXX takže to nebyl map tracking ale pouze herní featura.

včera v 19:38

Ahoj @XUNUSA1, v map trackingu jsem se skutečně zmýlil a za to se ti omlouvám.

Ban jsem však udělil na základě dvou poznatků - jeden jsi mi úspěšně vyvrátil, ale stále tu máme druhý problém a to je Aimbot/ESP/Executor menu ("Deadly"), které máš nainstalované v PC.

včera v 19:46, naposledy upraveno včera v 19:47 uživatelem XUNUSA1

Ano, to je pravda, tyto věci tam mám, stejně jako nějaké mody do Grafického vylepšení hry a tak dále. Kdybych měl to Mod menu, a používal ho, tak by mě určitě již zabanoval AntiCheat, nebo bych neměl potřebuju používat ve hře Tracker, který je docela poměrně složité ho sehnat. Řeknu to s těma souborama narovinu, na skimu jsem to nikdy nevyužil, a nehodlám využívat. Používal sem to na konkurenčních serverech, to je pravda, ale to už je Věc mimo skimo, a myslím si že to co mám já v PC nainstalované, je taky spíše moje věc. Cheaty sem ve hře nikdy nepoužil, a při hraní skima nebylo zapnuté žádné menu, ani žádná jeho část a tak dále.

dnes v 05:27

Moc nerozumím principu toho, že v počítači máš cheaty, ale nevyužíváš je u nás, a proto v tobě máme hledat neviňátko.

Ačkoliv z hierarchického hlediska nemá mé vyjádření k žádosti směřované Ratajovi prakticky žádnou váhu, i přesto si dovolím veřejně vyjádřit naprostý nesouhlas k jakékoli toleranci hráčů, u nichž je známo, že disponují programy k zvýhodnění či poškození nad rámec toho, co umožňují základní serverové funkce (tedy tomu říkejme třeba cheaty).

Mít toleranci k časované bombě zkrátka nehodlám. Pokud máš možnost se zvýhodnit, dříve nebo později to alespoň částečně uděláš, jelikož silně pochybuji o tom, že člověk, který si dobrovolně do počítače natáhne RATy, má jakoukoliv vůli. Ale to už je subjektivní názor, který nehájí zájmy portálu jako celku.

Máme dospělý Admin Team, který na poměry toho, že vše vykonává zdarma a nad rámec zábavy, i tak nechá ve hře více času, než kolik bych po tak dlouhé době vůbec očekával. Během tohoto času se kromě hrotvorby pro sebe a své okolí věnují i problémům hráčů. Zásadně nesouhlasím s tím, že bychom měli tyto lidi vydávat v pochyby a nutit je čekat, kdy časované bomby explodují a s něčím přijdou. Tím spíše nebudou vytěžováni tím, aby vás konstantně kontrolovali.

Ačkoliv se doznáváš, že jsi je užil na konkurenčních portálech, jako dospělí lidé bychom se měli ke konkurenčím záležitostem stavět adekvátně. Ačkoliv nedošlo k poškození našeho portálu, ani v tomto případě nelze shledat tvé jednání jako v pořádku a vyspělé. A na tom bychom v prvé řadě měli stavět to, jakým směrem se naše komunita má ubírat.

Jako je tvá věc, co máš v počítači (plus těch lidí, kterým odesíláš data kvůli cheatům, plus firem, které vlastní nainstalované programy v tvém počítačí a uvádí to v podmínkách užití, které nečteš, plus i samozřejmě do jisté míry MTA, které provádí nezbytné detekce), tak je naše věc, kdo na portále bude nebo ne. Z mého pohledu jsi ty i další hráči, kteří cheaty disponujete, ale tvrdíte, že je nevyužíváte, skoro stejným problémem jako ti, kteří je zde využívají. Jediný rozdíl je, že nám alespoň prozatím nepřiděláváte práci navíc tím, že tady pokazíte co můžete a my to pak dlouhé minuty až hodiny musíme napravovat. Minimálně zatím. Přesto nám práci přiděláváte, protože si na vás musíme dávat pozor, kdyby k takovému jednání došlo. Asi už ty i ostatní hráči víte, že si tu na dobré slovo nehrajeme.

Přesto tvá budoucnost nevisí na mém vyjádření, ale na tom, jak se rozhodneme k této a stejným situacím vzorově stavět. Ať ti bude unban udělen či nikoliv, z mé strany mohu pouze zopakovat stanovisko našeho portálu.

K cheaterům máme nulovou toleranci.

Pokud náhodou dostaneš unban, vidíme se ve hře. 👋

Pokud se na tebe dříve nezaměří samotný MTA tým.