Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - tootsao

8.2.2025 19:52, naposledy upraveno 8.2.2025 19:55 uživatelem tootsao

Přezdívka: tootsao

Věk: 19

Zkušenosti: Jako každý, kdo se už od mala zajímal o hry, i já jsem chtěl mít vlastní server, například v Minecraftu. Díky tomu mám zkušenosti s používáním příkazů, administrací serverů a celkovou prací jako helper. Pomáhal jsem hráčům s řešením problémů, vysvětlováním pravidel a udržováním pořádku na serverech.

Komunikační dovednosti: Ovládám češtinu na vysoké úrovni v psané i mluvené formě. Dále angličtinu, kterou mám lepší než češtinu a bez problémů se domluvím.

Mám čas: Mám čas většinou každý den, jakmile přijdu ze školy (kolem třetí hodiny), obvykle odpoledne až do půlnoci.

Další informace o mně:

No, jak bych začal... Jmenuji se David, je mi 19 let a pocházím z Ostravy. Můžete, ale nemusíte mě znát pod přezdívkou "tootsao", která mi přirostla k srdci úplně spontánně už na základní škole. Pravděpodobněji mě ale budete znát pod jménem mé hlavní postavy, za kterou hraji – Vickie Cox.

Svůj volný čas trávím nejčastěji u počítače, s rodinou nebo venku s přáteli. Momentálně studuji obor elektrikář, kde jsem už ve třetím ročníku a letos mě čekají závěrečné zkoušky. Než jsem se dostal k elektrotechnice, studoval jsem obor autotronik, kde jsem získal základní zkušenosti o automobilech. Postupem času, když jsem ještě nevěděl, co od života vlastně chci, jsem zjistil, že mě baví elektrika a fyzika. To vedlo k tomu, že jsem na poslední chvíli přestoupil na jinou školu.

Stejně jako většinu lidí tady i mě baví videohry. K počítačovým hrám jsem se dostal už v raném věku, kdy mi bratr ukázal Shakes & Fidget a různé flashové hry. Během let jsem měl možnost vyzkoušet hry všech žánrů a postupně si rozšiřovat obzory v herním světě. Kromě hraní mě ale hodně baví programování. Vyznám se v HTML, JavaScriptu a Lua (kterou bych si ale musel trochu oprášit). Rád tvořím vlastní projekty a experimentuji s různými nápady.

Nejen technika, ale i sport je pro mě důležitou součástí života. Mám rád cyklistiku, především downhill, který mě fascinuje svou náročností a adrenalinem. Rád si dávám výzvy a posouvám své limity, což mě motivuje jak ve sportu, tak i v dalších oblastech.

Co se týče hudby, nejvíce poslouchám rap a hip-hop, ale poslední dobou mě začaly bavit i skladby z devadesátek, které mají úplně jinou atmosféru a styl než dnešní hudba. Hudba mě dokáže skvěle naladit a často mi pomáhá soustředit se nebo se odreagovat.

Rád pomáhám lidem, a to nejen po technické stránce, ale i s jejich osobními problémy. Často bývám pro své přátele takovým "psychologem", který je vyslechne a poradí jim, když to potřebují. Baví mě být nápomocný a věřím, že bych mohl být užitečným členem týmu. Mám dobrou znalost pravidel, umím efektivně řešit konflikty a vždy se snažím být objektivní. Pokud se vyskytne nějaký problém, nejdu hned do zbytečného konfliktu, ale snažím se ho vyřešit klidně a spravedlivě.

Mezi mé silné stránky patří přátelskost, upřímnost a schopnost naslouchat druhým. Jsem poměrně přímočarý, což mi pomáhá řešit situace efektivně. I když jsem spíše introvert, v prostředí, kde se cítím komfortně, dokážu být velmi otevřený a komunikativní. Umím spolupracovat v týmu a zvládám stresové situace. Někdy mám ale sklony k perfekcionismu, což mě občas přinutí dělat věci na 100 %, i když by to nebylo nutné.

Věřím, že moje zkušenosti, zájmy a přístup k lidem by mohly být přínosem pro HT. Pokud bych měl možnost se k němu přidat, rád bych pomáhal udržovat férové a přátelské prostředí pro všechny.

8.2.2025 23:32

Ahoj @tootsao!

Moc se k přihláškám nevyjadřuji, já ze svého hlediska chci říci že za mě máš velké ano, už jen kvůli tvému RP a přínosu komunitě, jsi sympatický Chlap celkově si všímám i tvé ochotnosti a taky nesmím vynechat tvé záživné Social RP což je taky fajn.

Příhláška je moc krásně sepsaná a je to i první, kterou jsem dočetl do konce a tím bych ti chtěl popřát, hodně štěstí.

S pozdravem Filipkko.