Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého administrátora Shawneea, který dne 27.11.2022 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - sammael02

sammael02

Hráč

21
4.11.2020 02:37, naposledy upraveno 4.11.2020 02:39 uživatelem sammael02

Přezdívka: sammael02

Věk: 21

Zkušenosti: Mé zkušenosti s supportem na MTA jsou malé jen chvilka z jednoho serveru, ale zkušenosti s A-Teamem mám veliké z SA:MP serverů, na kterých jsem působil více jak 11 let a zhruba tak 5 let v A-teamech na RP serverech na platformě SA:MP

Komunikační dovednosti: Mé komunikační schopnosti jsou dost dobré.

Mám čas: Čas mám každý den zhruba 5 až 6 hodin.

Další informace o mně:

Zdravím Jmenuji se Jirka, a jsem student v prvním ročníku 2.lékařské fakulty Univerzity Karlovy, obor Všeobecné ošetřovatelství (Zdravotní sestra). Po studiu bych rád nastoupil na další studium na magisterský titul a následně bych rád pracoval u Zdravotnické záchranné služby. Dále vypomáhám v nemocnici jako pečovatel v této těžké době. Dříve jsem pracoval u Českých Drah jako Vlakvedoucí osobních vlaků, kde jsem měl na starosti odjezdy vlaku a ukládání dokumentace do interních sítích, a řešil jsem i nějaké ty větší problémy, dokáži zachovat chladnou hlavu při stresových situacích. Na RP scéně se vyskytuji více než 1O let zhruba asi 11 let. Kde jsem začal na svém prvním SA:MP serveru na téma RP a poté jsem brouzdal po RP serverech na SA:MP. Do nedávna jsem hrál na SA:MP serveru a ten se rozpadl. Tak jsem zkusil RP na MTA, které se mi začalo dosti líbit a kde jsem začal pomáhat serveru jako člen ZZS a poté i jako člen PSA, rád bych pomohl A-Teamu v těchto časech a, a v této době kdy na serveru bývá hodně lidí a nový stále přicházejí. Dále mě baví pomáhat ostatním hráčům a baví mě zaučovat RP a takové věci s tím spojené. Myslím si že jsme vhodný kandidát na post Supporta na herním serveru Skimo.

7.11.2020 19:04

Pomohl mi se začátkem do hry a vše důležité mi vysvětlil. Zahrál se mnou ještě modelovou situaci a komentoval jak postupuju při RP. Za sebe můžu říct že umí poradit.

F3nixar

Hráč

26
4.12.2020 21:14

Já nemohu říct nic jiného než ano!

Hodně krát jsem se s ním bavil. Je to velmi příjemný chlapík. Hned jak jsem se začal bavit na TeamSpeaku s lidmi, on byl jeden z těch se kterými jsem se tam rád bavil a bavím. Je velmi komunikativní a je málo problémový, takže málo s kým má problém. Rád pomůže a má trpělivost při vysvětlování. Já ho v téhle pozici vidím na 100% a myslím si, že je vhodnější kandidát než - li já.

bit

Hráč

54
4.12.2020 22:34

Tak ale proč ne, Kapříku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

7.12.2020 03:08

Ahoj,

tvá přihláška byla vyhodnocena členy Skimo AT s úrovní 3+ a rozhodli jsme následovně:

Přihláška je přijata. Postupuješ na TS3 pohovor, který proběhne za přítomnosti mě a @neznamy#598.