Přezdívka: SedliX
Věk: Připadal bych si moc staře, kdybych to tu uveřejnil. Prosím proto o pochopení.
Zkušenosti: Nikdy nevím, co na tuto otázku odpovědět. Něco málo by se zřejmě našlo, ale věřím, že si dovedete udělat vlastní názor.
Komunikační dovednosti: Ich spreche Deutsch and speak English. Česky také zvládám a Slovenština mi nedělá problém. :)
Mám čas: Inu, nebudeme si tu lhát. Všichni mě znáte, mnozí vědí, co dělám a věřím, že část lidí si dovede představit, kolik času proto mám. Nicméně bych rád byl součástí projektu už z principu. Samozřejmě se proto budu snažit do hry chodit, i když to nebudou hodiny denně.
Další informace o mně:
Ahoj! Já jsem nějaký SedliX. Jsem starý (ale ne nejstarší) a baví mě odebírat krev! :D Ne, nevím, co bych o sobě měl psát, Asi mě tu zná většina aktivní komunity a té se nemusím nijak představovat. Jsem takový trochu flegmatik se zdánlivě mírně sadistickými choutkami (skloňuje se to podle vzoru žena?) - to ale samozřejmě není pravda, nejsem žádný sadista! Ale když se pohybujete v sadisticky vzhlížejícím prostředím, tak vás to prostě změní. I když to prostředí ve skutečnosti není sadistické. Ztratil jsem se v myšlenkách, pardon. :D Summa summarum, studuji a dlouho studovat budu, to v současné chvíli zabírá většinu mého času. Taky rád spím, což je občas problém...
**Přezdívka**: SedliX
**Věk**: Připadal bych si moc staře, kdybych to tu uveřejnil. Prosím proto o pochopení.
**Zkušenosti**: Nikdy nevím, co na tuto otázku odpovědět. Něco málo by se zřejmě našlo, ale věřím, že si dovedete udělat vlastní názor.
**Komunikační dovednosti**: Ich spreche Deutsch and speak English. Česky také zvládám a Slovenština mi nedělá problém. :)
**Mám čas**: Inu, nebudeme si tu lhát. Všichni mě znáte, mnozí vědí, co dělám a věřím, že část lidí si dovede představit, kolik času proto mám. Nicméně bych rád byl součástí projektu už z principu. Samozřejmě se proto budu snažit do hry chodit, i když to nebudou hodiny denně.
**Další informace o mně**:
Ahoj! Já jsem nějaký SedliX. Jsem starý (ale ne nejstarší) a baví mě odebírat krev! :D Ne, nevím, co bych o sobě měl psát, Asi mě tu zná většina aktivní komunity a té se nemusím nijak představovat. Jsem takový trochu flegmatik se zdánlivě mírně sadistickými choutkami (skloňuje se to podle vzoru žena?) - to ale samozřejmě není pravda, nejsem žádný sadista! Ale když se pohybujete v sadisticky vzhlížejícím prostředím, tak vás to prostě změní. I když to prostředí ve skutečnosti není sadistické. Ztratil jsem se v myšlenkách, pardon. :D Summa summarum, studuji a dlouho studovat budu, to v současné chvíli zabírá většinu mého času. Taky rád spím, což je občas problém...