Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - eMkoo

eMkoo

Hráč

11
včera v 19:45, naposledy upraveno včera v 19:59 uživatelem eMkoo

Přezdívka: eMkoo

Věk: Za měsíc 15

Zkušenosti: Zkušenosti mám veliké, působil jsem na několika serverech jako Helpery, administrátor či jsem dokonce vlastníl svůj server umím dost věcí dokážu řešit věci spravedlivě a s rozumem. Snažím si nedělat nepřátele nepotřebuju zbytečně žádné hádky či pomluvy na mě. (Ale nepřistane vám schránce před žalobní výzva. 😆) Začínal jsem jako Helper na jednom serveru tam jsem se naučil vše od základu.

Komunikační dovednosti: Komunikativní dovednosti se mi od minulé přihlášky dosti zlepšily nemám problémy se bavit s cizími lidmi. Když s něčím potřebuju pomoct tak se nebojím zeptat. Moje komunikační dovednosti jsou dost v pohodě a nevadí mi jít do voice na isocrd či teamspeak. V psaní občas udělám nějakou tu chybku, převážně proto, že píšu rychle nebo se na to nesoustředím. Angličtina mi taky docela jde, i když není zase tak úplně fenomenální, ale jde to.

Mám čas: Čas mám převážně vždy až skončí škola, doma jsem kolem 14:30 a pak mám čas celý den.

Další informace o mně:

Ahoj, já jsem Tomáš, bydlím v Táboře a mám 2 psy Cindy a Chicko. Rád hraji na počítači a jezdím na kole. Moje aktuální přezdívka je eMko. Píšu si tuto přihlášku na helpera, protože chci na serveru pomáhat. Rád hraji hry CSGO, GTA, a další. Hraju taky sport kuželky něco jako bowling ale lehce těžší vyhrál jsem také několik poháru i medailí, věnuji se také airsoftu tam chodím ještě s dvoumi kamarády. Za chvíli budu končit základní školu a půjdu na učební obor. Začal jsem se věnovat také 3D modelingu a 3D tiskárnám vlastním creality Ender 3 V3 se což je za mě nejlepší 3D tiskárna poměr cena výkon. Děkuji za přečtení řekl jsem si že to zkusím znovu a snad lépe ponaučil jsem se z minulé přihlášky a snad to vyjde. S pozdravem eMko.

Holub

Hráč

56
včera v 20:04

To doufám, že dřív bude v pekle sněžit. Sorry not sorry, ale pokud by jsi měl hráčům radit zrovna ty, tak si nemyslím, že by to bylo pro ně užitečnější než kdyby si dané info našli sami. 

včera v 22:21

Ahoj, taky jsem Tomáš. Vykašli se na nějakou pozici helpera a pojď si se mnou radši shodit pár kuželek;-)