Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na SovietDoga

Adlonosram

Hráč

13
18.4.2025 00:28

Píšu tuhle stížnost, protože mě to dost naštvalo. Zabanovat mi kamaráda za to že NEUDAL dalšího kamaráda když to měl policista na kameře, je fakt hnusný čin. Vysvětlím co se dělo, jako obvykle můj kamarád Golfik měl problém s policii, což je na denní bázi, dobře dal jsi mu Zero Tolerance za to že ujel od policisty, taky jako kravina, ale zpět k @Jakubmach to je ten o kterým hovořím. @Jakubmach měl UDAT Golfika za to že ujel od policisty který to celé natáčel a byli tam ještě 4 další lidé, tak proč jsi zabanoval právě @Jakubmach?? Jako vybíjet si zlost takhle je ohavné a tohle pravidlo zní kapku KOMUNISTICKY, což 35 let po revoluci je nepříjemné zjistit, že někdo tohle pravidlo udělal. Takže slušně prosím odbanovat ho, protože je to hnusný čin, proti mému kamarádovi který nic neudělal. Prosil bych nešikanovat moje kamarády, protože podle všeho máš blbý den, třeba buš do zdi, ale do mých kamarádu. Díky moc za vše co uděláš, třeba ti udělá lepší že někomu zlepšíš den. Ze vší úctou ahoj.

dnes v 03:25

VERDIKT

Ahoj. V prvé řadě musím sdělit, že nerozumím prakticky většině textu a už to je první náznak toho, že toho moc nevyčaruji. Tvá stížnost neobsahuje ani strukturu, ani žádné přímé důkazy.

Jediné, čemu z tvé stížnosti rozumím, je, že nerespektuješ pravidlo 8 ve znění

Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

Tvrdíš, že "tohle pravidlo zní kapku KOMUNISTICKY, což 35 let po revoluci je nepříjemné zjistit, že někdo tohle pravidlo udělal" a má první reakce je taková, že zjišťuješ poměrně pozdě, že tu máme toto pravidlo, a rozhodně nepřidává na kredibilitě této stížnosti.

Pravidla jsou zkrátka od toho, abys je respektoval, pokud máš předmětný návrh k jejich změně, rádi ho uvítáme, ale žádám tě, aby byl psaný slušněji a určitě s rozumem.

Nevidím přímý problém s tím, že by @SovietDog měl udělit neoprávněný ban, obhajoba nepřináší žádný zásadní zvrat a proto stížnost v tomto znění musím zamítnout.

@Adlonosram

Team Manager Dzardys

Toto téma právě čte 1 uživatel: Driftdog80