Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Troll, DM (Permanent) - globální administrátor

St3fiX

Hráč

1
včera v 19:42

Ahoj všem,

tímto bych si chtěl znovu zažádat o získání unbanu, tentokrát skrze žádost o unban určenou globálním administrátorům, jelikož mi moje předchozí žádost o unban nevyšla.

Jelikož si osobně myslím, že jsem skoro vše co se týče mého banu zmínil v předchozí žádosti, tak zde zmíním pouze takové informace, které považuji za důležité.

Nejprve bych začal tou nejdůležitější částí, opět bych se chtěl omluvit všem hráčům, kterým jsem svým chováním zkazil herní zážitek ze hry či přímo z RP, taktéž bych se chtěl opět omluvit administrátorům, kteří se semnou museli zabývat, omlouvám se zkrátka všem, kterým jsem svým chováním způsobil újmu nebo jsem jim poškodil pohled na všeobecnou kvalitu RP.

Dále bych chtěl zmínit to, že si uvědomuji co přesně jsem porušil a to, kolika hráčům jsem pokazil RP. Když si dnes vybavím svůj akt, který jsem provedl a zapříčinil můj ban tak mě to dost mrzí, co jsem udělal, dnes vidím svůj akt pouze jako blbost a dost mě mrzí že jsem to udělal.

Pokud by mi byl udělen unban rád bych zde opět začal aktivně hrát, jak jsem již psal v předchozí žádosti, rozhodně bych se nejprve nechal zaučit, taktéž jsem si již několikrát přečetl pravidla serveru takovým způsobem, aby se již neopakovalo jakékoliv porušení pravidel z mé strany.

Jak jsem již psal v předchozí žádosti, pokud by mi byl udělen unban tak bych začal s jednoduchým RP a postupně bych jej stupňoval.

Ke konci bych chtěl opět zmínit můj počet banů, ten jest  33 zaznamenaných banů, ano uvědomuji si že se jedná o velmi vysoký počet, ale slibuji, že pokud by mi byla udělena má poslední šance se na server připojit tak ji rozhodně nepromarním a počet banů se nebude jakkoliv zvyšovat.

Děkuji všem za přečtení a za případné zvážení mé žádosti o unban,
StefiX

Toto téma právě čte 1 uživatel: St3fiX