LeoSight.cz

Žiadosť o unban.

gallo0304

Hráč

3
12.5.2025 14:43, naposledy upraveno 12.5.2025 14:48 uživatelem gallo0304

Zdravím rád by som si zažiadal o skrátenie banu. Ban mam za nonrpdriving a vyhnutie sa IC trestu. Chybu si uvedomujem bohužial som to odpojil kvoli druhej strane lebo neboli moc férový a pri velkej rýchlosti ma ramovali čo vlastne je blbost kedze v realnom zivote by ta niekto neramoval v rychlosti 230. Uvedomujem si chybu a rad by som zaziadal o skratenie banu ktory mám na 100dni. Nebude sa to už opakovat a mrzi ma to a rad by som si este zarpil u vas kedze fakt je to skveli server a MTA ma bavi viacej než Fivem. Budem rad ak si to precitate a vyriesime to spolocne s rozumom a usmevom a poprosim nech to riesi global admin. A aj ked si nemyslím že dostanem skrátenie banu a unban urcite nie ale prosim vas aspon to skrátit na ban na 1 mesiac alebo 2 mesiace nez 100dní. Vďaka a prajem vam pekny zvysok dna.😊

Stefanvaradi

Hráč

3
15.5.2025 02:03

Zdravím

Bohužel nejsem admin ale plně s tebou souhlasím. Taky se mi kolikrát stalo že mě PSA ramovalo když jsem jel okolo 250ti, což není vůbec reálný se zkrácením bych souhlasil. Ale jak jem říkal bohužel nejsem admin.

gallo0304

Hráč

3
16.5.2025 22:01

Ďakujem cenim si to❤️ Veru spravil som aj ja chybu ale aj oni. Kedže ked ma v 230 cca ramuju ja mozem prist o život a oni sa musia omna bát aj. Čize neviem no uvidime ako sa vyjadrí AT ale hadam sa nejak rozumno dohodneme. Ja som si svoju chybu uvedomil a rad by som sa uz aj vratil na server lebo mi to chýba.

gallo0304

Hráč

3
12.6.2025 13:03

Chalani nechcem že to vyzerá že som nedočkavý alebo tak ale už je to mesiac čo som podal ticket s zatiaľ žiadna odpoveď. Je to fakt také tažke ze to spolu vyriešime? Chcem si už konečne zahrať lebo mi to chýba. Ďakujem keď dostanem odpoveď a prajem vám prijemný a pekný zvyšok dňa🤝🏼

Tronix

Hráč

9
14.6.2025 11:27

Ahoj, @gallo0304

Ono kdyby si sepsal žádost tak jak by měla vypadat dle návodu co je zde na stránkách tak se i dost možná dočkáš jakékoliv odpovědi. A tím že budeš psát věci typu "už je to mesiac čo som podal ticket s zatiaľ žiadna odpoveď" si moc v této žádosti nepolepšíš. A tak ti tedy zde posílám návod na to jak správně sepsat celou žádost o unban. ;)
KLIK

Přeji hodně štěstí v sepsání této žádosti a případné šanci od členů A-T.

22.6.2025 23:13

Zdar,

u tvého případu je velký problém recidiva, již dříve si byl za odpojení z RP za účelem vyhnutí se IC trestu potrestán banem na 60 dní. Nyní jsem si dovolil ještě tuto hranici ještě posunout. Očividně se nedokážeš poučit, což nevím poté co s tebou.

Pro nahlášení druhé strany z porušení pravidel máš možnost ticketu na webu či na discordě, případně i sekci na fóru(která se však již ruší). Za mě si nepamatuji žádné porušení z druhé strany.

Jelikož bych tě chtěl nějak motivovat, aby ses mohl vrátit zas do RP světa, mám pro tebe nabídku:
Napiš mi na discord WarezNavzdy, co bys chtěl po návratu na skimo dělat a zkus vymyslet něco kreativního. Může to být i pro tebe dobrej odraz do vytváření něčeho hodnotného na skimu.

Žádost jinak zamítám.