Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Nesmyslný ban za jedno slovo

jan38

Hráč

61
19.5.2025 22:03, naposledy upraveno 19.5.2025 22:03 uživatelem jan38

Behem přestřelky co jsem poprve capkovi dal težke zranění jsem dal z proflex do Frakčního ooc že jsem dal težke. Jako sorry ale jestli toto je meta ked to nejde ani zmetovat

Když v te frakce jsou 3 hrači z toho jeden afkoval, a druhy byl se mnou přitom tak to asi tež videl. když pak střílel i s ním i kdybych to nenapsal skončilo by to stejne tak či onak. 

Nechápu co je an tom metagaming

Dal jsem težke :OOOO

Žádám o Unban a vymazání z historie nebo toto je blbost za mne. Pochopím kdybych napsal že help a lokace nebo tak ale toto je bullshit.

@Pakandza

20.5.2025 10:43, naposledy upraveno 20.5.2025 10:44 uživatelem DJDave

Ahoj @jan38, obvykle se k žádostem o unban moc nevyjadřuji, ale tohle mi nedalo. Už ze začátku uvádíš "Nesmyslný ban za jedno slovo". Obávám se, že s tímto zrovna u jakéhokoliv administrátora moc neuspěješ a také hlavně narážím na to, jak si celou žádost sepsal. Doporučím ti tedy mrknout na tenhle super návod klik, který si můžeš hezky pročíst a třeba se do příště poučit či zlepšit celou strukturu žádosti. Pokud si s něčím nebudeš vědět rady, tak ti velice rád pomůžu- i když věřím, že po čase, který jsi u nás strávil, bys to mohl zvládnout i sám.

20.5.2025 13:17

Ahoj, ban stejně dávno vypršel. Navíc po dalším zjištění z jiného videa je vidět naopak porušení na tvé straně. Takže ti ban spíš prodloužím.