Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Odvolání proti rozsudku ve věci žaloby na ochranu osobnosti a náhradu nemajetkové újmy

neznamy#14421

Smazaný účet

5
21.5.2025 00:18, naposledy upraveno 21.5.2025 00:34 uživatelem neznamy#14421

Podatel:
Jacob Force
[San Andreas]
post.ic: jacob.force@post.ic

Věc:
Odvolání proti rozsudku soudu města San Andreas ze dne 20. 5. 2025 ve věci žaloby na ochranu osobnosti a náhradu nemajetkové újmy podané Raymondem Brantleym, zastoupeným JUDr. Dušanem Badinským.

Odůvodnění:
Spor vznikl na základě inzerátu na Inzeratu/post.ic kde jsem nabízel k prodeji své vlastní vozidlo. Původní zájemce o vozidlo se nedostavil do města San Andreas v předepsané lhůtě tří dnů, proto bylo vozidlo prodáno jiné osobě za vyšší cenu. Raymond Brantley však pod můj inzerát napsal neoprávněné obvinění z neplacení daní, přestože jsem pouze prodával svůj vlastní majetek a nepodléhám podle zákona města San Andreas povinnosti platit daň z prodeje vozidel, pokud se nejedná o více než tři vozidla.

Celý konflikt vychází z této události a následných vzájemných nedorozumění, která eskalovala až do dnešního rozsudku. Spor začal i kvůli prodeji odtahovky jiné osobě, než byla původně domluvena, což bylo předmětem diskuze v příslušném fóru.

Veškeré relevantní informace, komunikace, inzeráty a doklady jsou k dispozici na fóru Inzeratu/post.ic, konkrétně na následujících odkazech:

Tyto důkazy potvrzují, že situace je komplexní a není taková, jak soud rozhodl.

Záměr:
Žádám zrušení či změnu rozsudku, zproštění povinnosti platit nepřiměřenou částku a zrušení veřejné omluvy na sociální síti Iris.

Přílohy:

• Kopie rozsudku

• Screenshoty komunikace na fóru Inzeratu/post.ic             https://imgur.com/a/LSi6IEj