Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na AT Dzardys

olkar

Hráč

6
dnes v 10:44

Zdravím, chtěl bych podat malou stížnost na Dzardyse, bratr udělal chybu a dostal ban na 14 dní, máme stejnou IP adresu takže ten ban se počítá i mě, podal jsem si ticket o vyřešení mého banu, ano 14 dní není moc ale i tak, nic jsem neudělal a on to odmítl ať se mezitím ponaučím s bratrem

Dzardys na tebe stížnosti je už dost tak se prosím nauč zacházet s hráči, člověk si chce zahrát a jen protože tobě se nechce to řešit tak ho necháš 14 zabanovaného. 

Pápá

dnes v 11:15

Admin tým Dzardys zdraví, se zármutkem čte obsah tohoto příspěvku a říká si, že dneska aby se vůbec bál něco řešit, protože je vlastně asi lepší tam ty tickety nechat 14 dní viset.

Nic jsi neudělal, ale kdybychom měli zohledňovat každou sdílenou domácnost u každých trestů, tak děláme serveru dveře jako Jarda Kotlár a koukáme na občanky. To samozřejmě jako herní portál nemůžeme, a proto nebudeme zvyšovat riziko toho, že tvůj údajný bratr obejde trest novým účtem nebo bude hrát přes tebe. 14 dní je krátká doba, venku je hezky, nemyslím si, že bych vás jakkoli poškodil. To, že je na mě stížností dost, je jednak irelevantní, a jednak zároveň faktorem toho, že umím říct ne. Možná zkus ty hormony trochu naředit, háže to s tebou a pak se to solidně odráží na projevu.

Se vší úctou

Admin Tým Dzardys

JardaParek

Hráč

18
dnes v 12:16

Čuus @olkar 

Vím že je to pro tebe težké 2 týdny bez skima za ban tvého bratra, nejsi jediný co to takhle má, měli jsme to stejně ale přeci jenom ty jsi jediný který když řekne bráchovi  ať přestane dělat hlouposti na serveru tak tě poslechne víc než mě, mezitím můžeš jít třeba ven pročíst si oba pravidla, přeci jenom “opakování je matka moudrosti” sice nejsem úplně beztrestný hráč ale vždy se snažím vše napravit k lepšímu. Jediný na koho se můžeš zlobit  je tvůj brácha.

Peace out 

JardaParek

Toto téma právě čte 1 uživatel: Redrey