Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Froxiss

10.11.2020 11:23, naposledy upraveno 10.11.2020 12:33 uživatelem Froxiss

Přezdívka: Froxiss

Věk: 19

Zkušenosti: By očko 5 až 6let MTA RP nahráno xxxxtisíce hodin Hl.Administrátor na Obvilionu. Support a VCT na RZ... Tam mě vyhodili z důvodu neurčitého a řekl bych že se jim nelíbilo že jsem dával hodně jailů protože tam je to spíš freeroam.

Komunikační dovednosti: Čeština,Slovenčtina,Angličtina

Mám čas: Momentálně podle toho jak končím v práci by asi tak okolo 3.

Další informace o mně:

Mé jméno je František Kuchta Žiju u Hradce Králové je mi 19let narodil jsem se 23.8.2001. Moje koníčky jsou chytání ryb a hraní her. Na mta scéně jsem od svých 14ti let. Mám vystudovanou základní školu a Střední školu v oboru Obráběč kovů se zaměřením na cnc stroje. Momentálně pracuju v Agro Podniku Hradec Králové a dělám řidiče TerraGatoru model 8203 což je vlastně postřik pole výpalkama a jinak zde dělám Ferdu mravence práce všeho druhu. Moje začátky v RP byli právě zde na Skimu když mě kamarád Filip Jeník začínal učit hrát a hned mě to chytlo. Hrál jsem zde dříve pod jménem Fanda Frox.

bit

Hráč

54
10.11.2020 11:52

Nesouhlasím z důvodu:

10.11.2020 12:37

Xirexi jestli chceš vysvětlit nemám s tím problém..

Nadávky byli mezi mnou a Helterem s kterým hraju pokaždé a jen tak ze srandy si nadáváme a dostali jsme ban oba což si za mě myslím že je nesmysl když je to mezi námi a ani jeden to nenahlásil. 
Poté non-rp drive to bylo tak že mě PDčko nabralo já skončil na střeše a on poté absolutně neerpil a já dostal ban takže další důvod proč chci do A-Teamu.

23.11.2020 17:56

Ahoj, tvá přihláška je zamítnuta z důvodu vysokého počtu nesouhlasů.

Je potřeba, aby v členy našeho AT měla komunita důvěru.
Můžeš na tom zkusit do příštího náboru zapracovat.