Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - KaiserCrowley

23.6.2025 02:39

Přezdívka: KaiserCrowley

Věk: 28

Zkušenosti: Specificky s RP na GTA SA mám zkušenosti chvíli přes 10 let (od listopadu 2014). Za tu dobu jsem nasbíral, troufám si říct, že celkem obstojnou znalost herního módu. Ačkoliv většina času mého působení byla na platformě SA:MP, zde je to velmi podobné a nasbíral jsem tam zkušenosti i s adminováním a moderováním. Na samotném Skimu působím i se 4 měsíční pauzou od ledna 2024.

Komunikační dovednosti: Někdy dlouho přemýšlím co a jak artikulovat, což je takový můj malý mínus, který se nejspíše projeví i níže. Nicméně ovládám češtinu, rozumím slovenštině povětšinou a disponuji aktivní znalostí angličtiny.

Mám čas: Většinou večery, když mám volno a nejsem na noční směně zrovna. Obvykle jsem dostupný nejčastěji mezi 18:00 - 6:00 - je však možné občas i jiné časy dle domluvy se mnou. Když už však možnost jít do hry mám, bývám tu po delší dobu.

Další informace o mně:

Nerad o sobě sděluji příliš mnoho informací, ale z toho co mi není nepříjemné sdílet, tak je následující. Je mi 28 let, letos to bude již 29 ke konci roku. V rámci RP se zajímám především o RP policejní postavy a jelikož mě to baví a věnuji se tomu už nějakou dobu, tak s tím mám i nějaké zkušenosti. Takovou mám založenou od prakticky prvního dne, co jsem zde. Mám nějaké zkušenosti s illegál RP, konkrétně mafiemi, které jsem RPil na jiných serverech a ačkoli jsem to RPil rád, zde jsem tomu na chuť nepřišel. Mimo RP se zajímám i například o vojenskou strategii, historii (převážně tu 20. století) a také všeobecnou tvorbu. RP pro mě slouží i jako dobré místo pro tvorbu příběhů postav, které hraji. Řekl bych, že jsem poměrně přátelské povahy a vždy jsem se snažil navazovat pozitivní vztahy se členy komunity, ať už se jedná o kohokoli. Ne vždycky to jde, nicméně za dobu mého působení si troufám konstatovat ze své strany, že tu není nikdo s kým bych měl nějaký vážný problém. Od doby mé registrace jsem neobdržel ani jediný trest za porušení pravidel. Nebudu tvrdit, že jsem zde nenasekal nějaké chyby (přiznejme si prostě, že se chyb v RP dopustí občas každý bez rozdílu ať si říká kdo chce co chce), ale nikdy nic závažného. Je se mnou rozumná domluva a nemyslím si, že by se mnou měl kdokoli ze stávajícího Admin Teamu otevřeně problém. Mojí slabinou může být ještě fakt, že již nemám tolik trpělivosti s lidmi jako kdysi, nicméně když to vezmu z pohledu pozice Moderátor+, tak málokdy vidím, že by hráčům i s historií porušování pravidel dlouhodobě snažili vtloukat rozum do hlavy a tak věřím, že to nebude takový problém. Rozhodl jsem se tedy po krátkém uvážení, že zkusím tuto příležitost s přihláškou a případně možnost vypomoci stávajícím členům Admin Teamu a chci také zjistit, jak mi ta práce sedne.