Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Moderátor - Seidh

Seidh

VIP

31
23.6.2025 10:29, naposledy upraveno 23.6.2025 10:30 uživatelem Seidh

Přezdívka: Seidh

Věk: Skoro každý už vie, že vekovú hranicu nad 18+ spĺňam :)

Zkušenosti: Skúsenosti nemám, no dosť sa prizerám k ľudom čo sa tomuto venujú a rada sa zaúčam k novým veciam.

Komunikační dovednosti: Slovenský jazyk je môj rodný jazyk a tak isto sa viem dorozumieť aj českým jazykom, keďže veľa mojich kamarátov je z česka, alebo rozprávajú po česky. Samozrejme ani angličtina nerobí problém, no vždy sa nájde niečo nové, čo by sa dalo vylepšiť.

Mám čas: Čas mám určite vždy každý deň. Na discorde som dostupná stále a v hre viem byť vždy poobede do noci alebo niektoré dni viem byť aj od rána.

Další informace o mně:

Ahojte, tí čo ma ešte nepoznajú, tak som Veru. Na Skime som už cez rok a pár mesiacov. Počas tohto obdobia som spoznala toľko fajn ľudí, čo som si ani nemyslela že sa dá vďaka nejakej hre. Popravde, zo začiatku ako som začínala hrať som mala strašne stresy, ohľadom toho čo smie a nesmie. No a do dnešného dňa je moja história stále čistá a verím v to, že aj stále bude. :) Určite sa chcem takto poďakovať tomu, kto si ma zobral na začiatok na starosti a drží to doteraz so mnou (bez teba by som to už dáááávno vzdala <3).

Snažím sa byť vždy priateľská ku každému, no povedzme si pravdu, vždy sa nájde niekto v dave, čo Vás nebude mať rád. Ale trúfam si povedať, že si skoro s každým kto ma ako tak pozná, vychádzam dobre. Snažíme sa vytvárať aj pre hráčov social RP, no nedá sa vždy každému vyhovieť.

Hneď ako som videla že ja nábor do AT, tak som sa chcela prihlásiť ako MTA Admin, no dnes ráno som si čítala prihlášky, tak viem, že si to pár ľudí zaslúži viacej ako ja.

Ohľadne Skima by som to asi takto zhrnula a teraz nejaké tie informácie o mne.
Pred tým som moc nehrávala hry, vždy som si našla niečo iné alebo som bola minimum doma. No čím som staršia, mám rada svoj kľud, kde sa viem venovať svojím veciam, čo ma aktuálne bavia. To že som v hre každý deň neznamená že nemám osobný život :D.
Viem si vždy rozvrhnúť deň tak, aby som vedela postíhať aj život mimo PC a na Skimo si prídem vždy oddýchnuť. Som priateľská, komunikatívna, rada prekonávam ciele a zbožňujem riešiť veci. Som za skoro za každú srandu, no beriem veci aj vážne.
Nerada by som Vás ďalej oberala o Váš čas, verím v to že som sa aspoň trošku predstavila.

Určite ďakujem že ste to dočítali až sem a vidíme sa teda zase v RP :)