Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Jackal

23.6.2025 18:07, naposledy upraveno 23.6.2025 18:09 uživatelem Jackal

Přezdívka: Jackal

Věk: 20

Zkušenosti: Na Skimu působím téměr 4 roky, z toho poslední více jak rok na pozici helpera. Za tuto dobu jsem získal spousty zkušeností nejen ze strany fungování serveru, ale taktéž co se týče komunikace s lidmi - nováčky, kteří o RP častokrát nevědí vůbec nic. Co se scriptů, mechanik a příkazů na serveru týče, troufám si říct, že jsou mé znalosti perfektní.

Komunikační dovednosti: Jazyky netřeba uvádět, česky a slovensky se domluvím, ostatní jazyky považuji na CZ/SK portále za zbytečné. Za dobu na helper pozici jsem výrazně rozvinul své komunikační schopnosti - naučil jsem se trpělivě vysvětlovat veškeré herní mechaniky i úplným začátečníkům, přizpůsobit svůj komunikační styl různým typům hráčů a hlavně zachovat profesionalitu i v konfliktních situacích. Zároveň jsem alespoň částečně překonal svou introverzi a rád dojdu i na TeamSpeak, když je za kým (s/o Dzardys & Kocvin). A hlavně jsem se naučil jednat asertivně, ale zároveň s respektem, což byl asi můj největší red flag.

Mám čas: S časem na tom už bohužel nejsem tak dobře, jak tomu bývalo dříve. Avšak stále si nějaký ten čas najdu, alespoň pár hodin denně - především tedy ve večerních hodinách, kdy je na serveru nejvíce lidí, což je za mne plus. Na Discordu mohu být aktivní vesměs celý den.

Další informace o mně:

Ahojčau, tak po roce a pár měsících tu jsem s další přihláškou, tentokrát na pozici administrátora.
Věřím tomu, že většina hráčů a administrátorů mě tu už zná, ale pro ty, co ne - jsem Samuel, na internetu vystupuji pod přezdívkou Jackal, je mi 20 let a na Skimu působím už téměř 4 roky s cca 6000 odehranými hodinami.

Když se ohlédnu za svou cestou na tomto serveru, vidím neuvěřitelnou změnu. Začínal jsem jako typický problémový hráč - nezralý, nerespektující autoritu, s řadou banů na kontě.
Byl jsem přesně ten typ hráče, kterého dnes jako helper musím opakovaně zaučovat a se kterým mají administrátoři nejvíce práce. Což mě nesmírně mrzí, avšak právě tato zkušenost mi dala něco, co jiní častokrát nemají - pohled z obou stran.

Co se změnilo? Už více jak dva roky jsem čistý - žádné bany, žádné přešlapy. Získal jsem status Trusted Player. Z člověka, který se hádal s AT, se stal někdo, na koho se admini obracejí pro radu ohledně věcí na serveru. V #help kanálu na Discordu mám přes 1300 zpráv, což dokazuje mou snahu o pomoc hráčům, byť třeba v samotných zaučeních to nebylo tak znát.

A proč si vlastně podávám přihlášku na MTA admina? Jako helper jsem dosáhl svého stropu. Častokrát narážím na situace, kde vím přesně co dělat, ale nemám k tomu pravomoce.
Mám "talent" na hledání cheaterů, obchazečů banů a závažných porušení pravidel (toto berme trochu s nadsázkou, ale skutečně jsem velké množství těchto lidí objevil já, zcela bez admin nástrojů), ale nic s tím sám nezmůžu - čekání na ticket je zdlouhavé, psaní adminům do PM otravné a tak se celé řešení často dost protahuje. Stejně tak když hráč přijde s bugem nebo jiným problémem, který znám a vím jak vyřešit, musím ho odkázat na ticket místo toho, abych mu pomohl okamžitě. Frustruje mě, že mám znalosti a zkušenosti pomoct serveru lépe fungovat, ale chybí mi nástroje.
Věřím, že jako admin bych mohl své schopnosti využít naplno pro dobro celé komunity.

Děkuji všem, kteří si mou přihlášku dočetli až sem, taktéž předem děkuji administrátorům za zvážení mé přihlášky - troufám si říct, že i přes svou historii mám co nabídnout. ✌️

23.6.2025 18:13, odstraněno 23.6.2025 18:15 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vydávání se za AT
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
23.6.2025 18:14, odstraněno 23.6.2025 18:15 administrátorem