Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Darewin

Darewin

Hráč

16
23.6.2025 18:55

Přezdívka: Darewin

Věk: 19

Zkušenosti: s věcí okolo HT moc zkušeností nemám ale rád bych to klidně napravil, na skimu mám odehraných necelých 2 tisíce hodin. Pravidla si myslím že ovládám s přehledem

Komunikační dovednosti: s komunikací nemám žádný problém, jsem otevřen skoro všemu. jsem tak napůl introvert a napůl extrovert :D, se svým rodným jazykem - Češtinou nemám vůbec žádný problém co se týče Angličtiny tak ta mi také nedělá žadný problém. Co se týče gramatiky tak si myslím že nemám žadný problém, občas se taky někdy přepíšu

Mám čas: časová dostupnost je u mně hodně vysoká, mám čás každý den. Od půl třetí odpolední bývam ve hře do asi osmi hodin , přes víkend mám času takže klidně i celý den

Další informace o mně:

Ahoj, tákže abych se nějak představil jmenuji se Jakub, možná mně pár hráču zná pod přezdívkou Darewin. v záři už to bude rok co aktivněji hraju na Leosightu, za tu dobu si myslím že jsem se o dost posunul hlavně tedy za poslední půl rok. No abych přešel teda více k sobě pochazím od města nedaleko Ostravy konkrétně Nový Jičín kde taktéž pracuji. Přesněji se věnuji poslední dobou svařovaní jak CO2 tak Tigem. K mým osobním koníčkum patřil zajména Downhill na kole, poslední dobou se tomu moc nevěnuji jelikož není moc času. Další můj koníček je trošku absurdní ale asi se to dá považovat jako koníček. Hrozně rád jezdím autem už čerstvě od dosažení řidičáku mě to nehorázně baví :D. Co se týče GTA SA tak ho hraji od asi 6 let ( ne moc aktivně v tu dobu) vyzkoušel jsem si hromady serverů napříklád SAMP servery a nejvíce mě chytlo to MTA. Povahově si myslím že jsem přátelský, možná jsem měl s někým daným zbytečné hádky za které se omlouvám a postupem času si začínám uvědomovat že nic takového nemá cenu. Doufám že jsem řekl vše podstatný a dostačujicí :D. Přeji Hezký zbytek dne, večera nebo rána. Darewin