Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - JustAdamk0

JustAdamk0

Hráč

5
29.6.2025 22:52

Přezdívka: JustAdamk0

Věk: 18

Zkušenosti: S roleplayem mám několikaleté zkušenosti, převážně z českých komunit. Věnoval jsem se vždy hlavně serióznímu a legálnímu RP v různých frakcích, většinou z civilního prostředí, ale také z prostředí IZS, a to ve všech složkách. Nikdy jsem však i za ty roky co hraju roleplay neměl možnost vyzkoušet jakoukoliv pozici v AT, a proto bych chtěl začít právě zde, na serveru kde aktuálně trávím spousty volného času. Právě z důvodu nulové zkušenosti s prací v AT chci začít na pozici Helpera. Přeci jen už jsem si mohl vyzkoušet okrajově podporu hráčů, řešení různorodých konfliktů a komunikaci s komunitou.

Komunikační dovednosti: Komunikace je jedna z mých silných stránek. Umím naslouchat, mluvit klidně i v konfliktních situacích a snažím se vždy jednat s respektem. Vystupuji srozumitelně, věcně a bez přehnaných emocí. Češtinu ovládám na velmi dobré úrovni, domluvím se i slovensky a zvládnu na dobré úrovni i angličtinu. Běžně komunikuji jak písemně, tak přes mikrofon. Mám zkušenosti s komunikací i z reálné praxe, protože se pohybuji v politickém prostředí, a mám možnost přednášet na základních, středních, a příležitostně i vysokých školách.

Mám čas: Nemám pevně daný časový rozvrh, ale mám během dne spoustu volných hodin, které většinou trávím na serveru. Jsem aktivní hlavně odpoledne a večer, ale často se připojuji i v průběhu dne. Čas si umím přizpůsobit podle potřeby a důležitosti situace.

Další informace o mně:

Moje reálné jméno je Adam, a je mi 18 let. Ve všedním životě studuju IT, ale zároveň se už delší dobu pohybuju ve veřejném prostoru. Mám rád debaty, diskuze, veřejné dění, prostě věci které mi dávají smysl. Rád vytvářím dobré a příjemné prostředí všem kolem sebe. aktivně se pohybuji v politice a zajímám se o témata jako vzdělávání, digitální etika nebo komunikace ve veřejném prostoru. Mám zkušenosti s vedením lidí, organizováním projektů, vystupováním na veřejnosti i účastí v debatách, což mi dalo slušnou odolnost vůči stresu i schopnost mluvit s lidmi všech typů. Osobně jsem spíše introvertní realista a pragmatik s občasným skluzem k idealismu. Baví mě věci, které mají přesah – ať už je to literatura, technologie nebo mezilidské vztahy. Volný čas trávím nejčastěji u počítače hraním her, nebo přípravou na pracovní záležitosti. V poslední době také přednáším na školách. Pro základní školy jsou to přednášky o mediální gramotnosti a bezpečnosti v kyberprostoru, na středních školách je tématem například demokracie, politická gramotnost či fungování demokratické společnosti. No a na vysokých školách už je to zaměřené primárně na můj obor zaměření v politice, a to je školství. Je to taková diskuze o školství jako takovém, jeho mezery, nedostatky, nebo jeho celková budoucnost a směřování. Na Skimu jsem aktivní téměř denně a většinu času trávím přímo ve hře. Nejsem ten, co si jen odjezdí zakázky s kamionem a grindí peníze. Sleduju, co se na serveru děje, vnímám náladu hráčů, a když je potřeba, zasáhnu – ať už s podporou nebo jen s obyčejným nasměrováním. Nechci být člověk, co bude řešit lidi jako na páse podle tabulky. Chci si zakládat na lidském a individuálním přístupu ke každému hráči. Chtěl bych být někdo, koho bude mít komunita ráda díky přístupu. Spravedlivost, lidskost, vstřícnost – to jsou věci, na kterých si chci zakládat. Lhal bych kdybych řekl, že je být helper má nejvyšší ambice. Avšak jak už jsem zmínil, jsem realista, a bez předchozí zkušenosti bude lepší, když začnu právě jako helper.