Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - DomekGansta

DomekGansta

Hráč

2
1.7.2025 19:16

Přezdívka: DomekGansta

Věk: 18

Zkušenosti: Velké myslím si že dokážu být admin byl jsem na několika serverech v at

Komunikační dovednosti: Velice dobré

Mám čas: Ano mám docela dost často

Další informace o mně:

Tak je mi 18 což se mega crazy jsem vyhulenec co sedí 5h na pc a jinak chodím ven si zaběhat chodím různě po městě a dělám sračky ofc cokoliv co mě napadne jako každý jiný mám bráchu a jinak si celkem jako užívám života dělám truhlařinu která mě extrémě baví nejsem jeden z těch nerdů co se furt učí takže ne nejsem až tak vymrdanej ale jsem fakt mám psa o kterého se musím starat takže taky celkem magořina mám sestřenice které denně navštěvuji na hlídání třeba 😄 což je taky magořina bude crazy jak vyrostou takže hustý no jinak se jmenuji Dominik a mám rád fotbal kterej také hraji celkem na denní bázy takže jo a jinak nic moc jiného nedělám náhodou někdy se najde něco co mohu dělat někdy prostě ne je to na tom daným dnu jinak studuji ve slavkově ofc doufám že to tam někdo odpálí protože to je Fet Škola jak cyp a nedoporučuji xDDDD nic za mě vše asi snad to bude stačit už nic jiného nevím co psát ale tak dobrý no.

Adrian888

Hráč

4
2.7.2025 06:00

Vladimir Vykouril cau, ved my sa pozname od Flixpyho stare časy 2022/2023

Havliii udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování