Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Samik

3.7.2025 10:40, naposledy upraveno 3.7.2025 10:41 uživatelem Samik

Přezdívka: Samik

Věk: 21

Zkušenosti: Game Master na Skimu

Komunikační dovednosti: Domluvím se s každým hlasově i textově, česky i anglicky

Mám čas: Ve všední dny mám čas většinou celé odpoledne až do večera, o víkendech je to trošku víc nevyzpytatelné.

Další informace o mně:

Čaute. Většina z vás, kteří to čtete, mě již nejspíše znáte, ale představím se i tak. Jmenuju se Samuel, je mi 21 let a momentálně dělám ve své první pořádné práci na plný úvazek. Dělám manipulanta výroby u největšího českého výrobce sanitární techniky. Jsem z jižní Moravy a na LeoSightu se pohybuju už něco přes čtyři roky. Čtyři roky už mi přijdou celkem šílené a upřímně ani nevím, kdy stihly uběhnout.

Na Skimu jsem tedy začal v roce 2021 a brzo jsem se dostal do HZS, kde jsem si vlastně našel své první Skimo přátele a s některými se bavím doteď. Již po půl roce od mého začátku jsem se dostal na pozici Helpera, ještě když správce HT byl Lexikonn. Tři měsíce na to jsem vstoupil do Admin Teamu na pozici TGM společně s Holyskem. Za takovou příležitost jsem byl moc vděčný a byl jsem z toho uplně vedle.

Rozumím tomu, že někteří z vás nade mnou zlomili hůl již dávno, tomu se snad nedá ani divit. Jako Game Master jsem se dopustil "fuckupu", ke kterému jsem se původně nechtěl ani přiznat a místo toho, abych nějak čelil následkům, jsem se radši rozhodl z Admin Teamu utéct. Bylo to ode mě zbabělé a nesprávné, ale je to tři roky stará věc, která se tu omývala už dostkrát, lituju toho a taky jsem se za to omluvil. Vím, že spoustu věcí bych udělal hodně jinak, než mé sedmnáctileté já. No a tak vlastně můj čas v Admin Teamu skončil.

Po mém konci ve Skimo Admin Teamu jsem asi na dva měsíce zaujal pozici Moderátora pouze na fóru, ale to nemohlo fungovat dlouhodobě. Dostal jsem tedy od Džardyse příležitost se znovu dostat do Helper Teamu. Avšak upřímně ve mě byla stále frustrace a ani jsem se nějak na Skimo nehrnul, ani se o něj nezajímal a když jsem byl o tom konfrontován, tak jsem hledal výmluvy. Po pár měsících jsme se tedy s Džardysem domluvili že to ukončíme.

Teď je to ale víc jak rok a půl od toho, kdy jsem si napsal další přihlášku do Helper Teamu a Džardys i přes všechny mé nedostatky a ne tak světlou minulost, se rozhodl mě přijmout a tuto šanci mi dát. Měl jsem předtím totiž dost dlouhou pauzu od Skima a jak jsem se vrátil, tak jsem prokazoval aktivitu denně a to Skimo mě reálně zase strašně bavilo. (Lifehack: Nebaví tě skimo a stejně ho hraješ? Dej si pauzu.) Avšak s mou první pořádnou prací se mi zkrouhnulo dost z mého volného času a vlastně i nálady a chuti na Skimo chodit. To, co mě tu momentálně nejvíc baví a v podstatě mě tu "drží" je HZS, kterou již přes rok vedu jakožto major. HZS se stále věnuju, i když nejsem denně na Skimu. HZS je to, s čím jsem tu v roce 2021 začal a taky to, s čím tu chci i skončit, až ten čas přijde.

Proč se ale teda po tom všem hlásím znovu do Admin Teamu? Upřímně je to kvůli tomu, že si myslím, že by to mou "vášeň" mohlo nějak zase obnovit a měl bych důvod na Skimu trávit zase více času, což bych chtěl, ale momentálně nemám uplně důvod. Také si myslím, že bych mohl Admin Teamu tentokrát přispět více, než když jsem byl šedmnáctileté dítě a vím, že jsem od té doby zmoudřel a dokážu věci řešit s klidnější hlavou. Samozřejmě ale s ničím nepočítám a tohle je jen pokus. Jsem otevřen všem negativním reakcím a názorům, pochopím je a jsem vděčný za všechny pozitivní, které přijdou.

Já vám děkuju za přečtení tohoto kratšího monologu, těším se na to co přijde, i když to třeba nebude pozitivní a třeba se možná někdy znovu uvidíme u reportu. Já se poroučím, ahoj. ✌️

Adrian888

Hráč

4
dnes v 04:17

nesuhlasim, podľa mna neni spravne aby admin chodil do hry raz za mesiac