LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Cepicka

Cepicka

Hráč

40
včera v 22:39, naposledy upraveno včera v 22:47 uživatelem Cepicka

Přezdívka: Cepicka

Věk: 17

Zkušenosti: Co se týče přímo Skima tak zkušenosti s Adminováním nemám, kdyby se mělo brát celé MTA tak se dá říct, že jisté zkušenosti mám, minimálně s nějakými commandamy a podobně.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti mám na úrovni, dokážu se slušně a srozumitelně vyjádřit. Taky dokáži svou komunikaci přizpůsobit různým typům lidí, dokážu dobře naslouchat a řešit v klidu konflikty.

Mám čas: Pracovní týden docházím domů okolo 15:00-17:00, záleží pokud zrovna pracuji nebo jsem ve škole. Jinak mám čas celkově hlavně přes večer. O víkendech mám většinou čas od rána do oběda a potom zase večer.

Další informace o mně:

Co se týče mě jako takového, docházím ještě na střední, týden jsem ve škole a týden v práci, makám v autoservisu v Plzni, kousek od baráku kde bydlím. Na Skimu už nějakou tu chvilku jsem takže si troufám říct že mě tu asi někdo bude znát, Skimo jsem napojil poprvý v roce 21, tak nějak aktivně jsem to hrál do roku 22, potom jsem měl delší pauzu někdy v půlce roku 23 a teďka tu zase hrávám docela často, taky za sebou mám docela spoustu banů, většina z nich je fakt dlouhá doba, převážně z roku 2021 a poslední ban jsem měl v roce 24, předtím byla bohužel perma, moje první a doufám že poslední. Dostal jsem jí tehdá za kravinu, co jsem dělal s jedněma borcema kteří dneska už nehrajou, teda alespoň většina z nich.. Ban který jsem měl ještě po permě, z mojí blbosti za kterou jsem byl na sebe fakt nasranej byl už rok zpátky a od té doby jsem nic neporušil, snažím se o to právě proto, protože si sem tam zahraju rád a stejně tak bych teďka rád vstoupil aj do týmu, kde bych mohl přihodit svůj volnej čas. Další, dost důležitá věc a taky asi poslední, kterou bych rád sdělil je ta, že si uvědomuji že vstup do A-teamu jako takového má věkovou hranici, kterou o pár měsíců nesplňuji, i tak přihlášku píšu s nějakým tím pomyšlením, že by se dala udělat jakási výjimka, pokud ne tak se nedá nic dělat a zkusit jsem to chtěl, nepíšu ani nějak nic extrémně dlouhého, minimální počet slov je 100, kterýho jsem aj dosáhl a nemám ani nějak moc, co víc psát, prostě krátký a upřímný, myslím že ideálka.

Díky za možnost!

-Cepicka

včera v 22:49, odstraněno včera v 22:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem