LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu

Turk0s

Hráč

17
dnes v 00:33

Zdravím všechny

Není nijak moc soukromé že jsem dnes dostal ban na 90 dní, avšak se jednodušše chci proti němu odvolat, nepříjde mi férový, vůči tomu co jsem napsal, co napsali ostatní lidé a celkový rozsudek

Vím že nejsem oblíbený hráč, ale i tak se snažím přinášet RP na server
Přejdeme zrychleně k věci proč si nemyslím že BAN na 3 měsíce je férový. 
zde rovnou zasílám nějaké fotky co mám k věci zde

Stala se věc, kdy jsem 2.7.2025 v cca 23:50, dostal zprávu od hráče, kterého nebudu zmiňovat, protože mě o to požádal.
řekl mi jednodušše že partička lidí mě měla potřebu pomlouvat v LOOC před pizzerií v Montgomery a tak jsem napsal útočnou zprávu hráči jménem Jan38 do soukromých zpráv na Discordu, fotka zprávy je přiložená ve fotkách.
přiznávám že je tam pasáž, kterou jsem nemusel psát, ale opravdu je to tak vážné ?
nemyslím si to.

Další věc je screen od Dzardyse kde on sám píše že slovo opice není nijak utočné a i tak já za to dostanu 90 dní ? 
jednodušše mi to příjde opětovně nefér 

Za dále je ban historie, kde Jan má 22 trestů s jedním perma banem 

Já mám 4 tresty a opět mi tento trest nepřipadá vhodný na 90 dní, prosím o snížení trestu

Děkuji a přeji hezký zbytek večera

jan38

VIP

62
dnes v 14:39, naposledy upraveno dnes v 14:43 uživatelem jan38

Ahoj turkos, vhledem k tomu že si stěžuješ na to že jsem dostal stejně dlouhy trest jako ty, avšak tvůj duvod banu je trochu vice rozsahly.

Ne ze si měl nekolik varovani od administratoru. Ze kterých jsi se sám nepoučil.

Taktéž jsem ani neodesilal všechny útočné veci co si o mně psal. Hlavně pomluvy o tom že erpim štetku za jessicu. To není též vhodné, když znám několik hráčů co to erpí též. Některé pomluvy dokážu snest nebo si pak diky tem pomluvám delat z něho prdel, když se nedokáže chovat, avšak tady to bylo už na mne moc.

Co se týče pomluv, ja tě vubec nepomlouval, pomlouvali te jiní a vše začalo od nich. Je pravda, že jsem se jen k tomu přidal. Ale ja ty pomluvy tam nezačal. 

V průběhu 2 dnu možná? Jsem dostal asi 3 útočné zpravy, z toho jedna byla vyhruzka rasisticka. Přičemž vime že cela ta vaše parta je s tebou.

Vysmíváš se za to že ma ilegalka se rozpadá, Přičemž to neni pravda a hrabeš se do věcí do kterych ti jsou i putna. 

Ja nesouhlasím s banem na 90 dnů z důvodu že jsem se vice méně branil a některé zpravy byli vice méně z afektu načemž jsem nikomu nenapsal útočnou zpravu.

22 trestu nemam mam tam 2 zkrácení. Takže 20 ale za 3 roky.

Lodicka

Hráč

15
dnes v 15:01

Ahoj! Podle těch screenu to za mě bylo až moc útočné, nejdříve by ses měl tedy zamyslet nad tím co píšeš a poté se vyjádřit dost by ti to pomohlo si myslím.

Taktéž si myslím že by bylo na místě kdyby ses tu třeba i tomu hráči omluvil, Já který vidí jenom žádost o unban to vědět nemusí jestli ses mu omluvil, nijak nechci samozřejmě urážet hráče Jan38 ale dle mého názoru poslední pasáž kde jsi ho nazval opicí a indiatechsupportem je rasistické.

Ale všechno špatné má i světlou stránku, máš teď 90 dní klid od MTA a můžeš se třeba seberozvíjet nebo si najít nějaký koníček.(Neber to jako úrážku, díky.)

A nakonec jsem se chtěl zeptat jak přinášíš RP na server? Toto jinak bude vše a přeji všem hezký den!

🤍

dnes v 15:20

Turek od okurek

Mynyus

VIP

30
dnes v 20:12

Michael Jackson Popcorn

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: FerryCZ, jozkoo