Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu

1 2

Turk0s

Hráč

18
6.7.2025 00:33

Zdravím všechny

Není nijak moc soukromé že jsem dnes dostal ban na 90 dní, avšak se jednodušše chci proti němu odvolat, nepříjde mi férový, vůči tomu co jsem napsal, co napsali ostatní lidé a celkový rozsudek

Vím že nejsem oblíbený hráč, ale i tak se snažím přinášet RP na server
Přejdeme zrychleně k věci proč si nemyslím že BAN na 3 měsíce je férový. 
zde rovnou zasílám nějaké fotky co mám k věci zde

Stala se věc, kdy jsem 2.7.2025 v cca 23:50, dostal zprávu od hráče, kterého nebudu zmiňovat, protože mě o to požádal.
řekl mi jednodušše že partička lidí mě měla potřebu pomlouvat v LOOC před pizzerií v Montgomery a tak jsem napsal útočnou zprávu hráči jménem Jan38 do soukromých zpráv na Discordu, fotka zprávy je přiložená ve fotkách.
přiznávám že je tam pasáž, kterou jsem nemusel psát, ale opravdu je to tak vážné ?
nemyslím si to.

Další věc je screen od Dzardyse kde on sám píše že slovo opice není nijak utočné a i tak já za to dostanu 90 dní ? 
jednodušše mi to příjde opětovně nefér 

Za dále je ban historie, kde Jan má 22 trestů s jedním perma banem 

Já mám 4 tresty a opět mi tento trest nepřipadá vhodný na 90 dní, prosím o snížení trestu

Děkuji a přeji hezký zbytek večera

jan38

Hráč

62
6.7.2025 14:39, naposledy upraveno 6.7.2025 14:43 uživatelem jan38

Ahoj turkos, vhledem k tomu že si stěžuješ na to že jsem dostal stejně dlouhy trest jako ty, avšak tvůj duvod banu je trochu vice rozsahly.

Ne ze si měl nekolik varovani od administratoru. Ze kterých jsi se sám nepoučil.

Taktéž jsem ani neodesilal všechny útočné veci co si o mně psal. Hlavně pomluvy o tom že erpim štetku za jessicu. To není též vhodné, když znám několik hráčů co to erpí též. Některé pomluvy dokážu snest nebo si pak diky tem pomluvám delat z něho prdel, když se nedokáže chovat, avšak tady to bylo už na mne moc.

Co se týče pomluv, ja tě vubec nepomlouval, pomlouvali te jiní a vše začalo od nich. Je pravda, že jsem se jen k tomu přidal. Ale ja ty pomluvy tam nezačal. 

V průběhu 2 dnu možná? Jsem dostal asi 3 útočné zpravy, z toho jedna byla vyhruzka rasisticka. Přičemž vime že cela ta vaše parta je s tebou.

Vysmíváš se za to že ma ilegalka se rozpadá, Přičemž to neni pravda a hrabeš se do věcí do kterych ti jsou i putna. 

Ja nesouhlasím s banem na 90 dnů z důvodu že jsem se vice méně branil a některé zpravy byli vice méně z afektu načemž jsem nikomu nenapsal útočnou zpravu.

22 trestu nemam mam tam 2 zkrácení. Takže 20 ale za 3 roky.

6.7.2025 15:01

Ahoj! Podle těch screenu to za mě bylo až moc útočné, nejdříve by ses měl tedy zamyslet nad tím co píšeš a poté se vyjádřit dost by ti to pomohlo si myslím.

Taktéž si myslím že by bylo na místě kdyby ses tu třeba i tomu hráči omluvil, Já který vidí jenom žádost o unban to vědět nemusí jestli ses mu omluvil, nijak nechci samozřejmě urážet hráče Jan38 ale dle mého názoru poslední pasáž kde jsi ho nazval opicí a indiatechsupportem je rasistické.

Ale všechno špatné má i světlou stránku, máš teď 90 dní klid od MTA a můžeš se třeba seberozvíjet nebo si najít nějaký koníček.(Neber to jako úrážku, díky.)

A nakonec jsem se chtěl zeptat jak přinášíš RP na server? Toto jinak bude vše a přeji všem hezký den!

🤍

6.7.2025 15:20, odstraněno 7.7.2025 00:57 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
SovietDog udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19
6.7.2025 20:12, odstraněno 7.7.2025 00:57 administrátorem

Turk0s

Hráč

18
7.7.2025 22:06

Nová žádost
Dobrý den tak jsem tu zas po nově objasnění důvodu proč mam ban
Důvod: nepovolená střelba vůči jedné straně, kterou zde nebudu zmiňovat a ty to brali jako provokaci.

19.5 proběhl nový vývoj, kde Rataj napsal že je změněný požadavek pro držení zbraně a manipulaci se zbraněmi na 50 hodin, místo 100 hodin.

Rovnou zde přiznávám svou chybu, měl jsem se před čímkoliv vůbec zeptat jak to je s držením zbraní a netušil jsem že změna kterou napsal Rataj je pouze scriptová a nic to nemění v pravidlech.
Tímto se omlouvám za tohle nedorozumění

Pod pojmem manipulaci se zbraní jsem bral že zbraň můžu využít dle svý libosti, jenže se mi to vymstilo při jedné protiobranné akce, kde jsem jednodušše popadl zbraň a začal pálit 
Je to má chyba, kterou po novém zjištění akceptuji a jednodušše si to zapamatuji

Ale i tak bych chtěl požádat o zkrácení trestu z důvodu nedorozumění, nechci to házet vše, že za to může nějaké oznámení a že je špatně sepsané TO VŮBEC jednodušše se stalo nedorozumění a mnoho lidí to zmátlo i v mém kruhu, proto tímhle žádám o alespoň částečné snížení trestu, děkuji.

7.7.2025 22:23, odstraněno 7.7.2025 23:47 administrátorem

ScruffyXd

Hráč

43
7.7.2025 22:45

Ahoj, jelikož se mě nějakým způsobem taktéž týká,tak se rád prodám.

Omyl to rozhodně nebyl. Tyhle věci za které si dostal ban,si provozoval aktivně,a dostal si za to i několik varování od Administrátorů.

Mluvíš o pravidle se střelnou zbraní,ale o gang provoku a ostatních věcech už ne. 

Nevidíš vůbec do hloubky toho problému jako takového.(Pro vysvětlení: Když někdo nemá 100 hodin,a dělá problémy jako zde Turkos,tak sním člověk prostě nic neudělá.(Bezhlavě střílet opravdu není řešení) nezmůže se na nic, než tomu jenom přihlížet a čekat než daný hráč dostane 100 hodin aby mohl v rámci nějakého ilegálního RP pokračovat,prostě musí jenom sedět a tiše dupat nohama.

Takže nezlob se na mě Turku,ale věděl si do čeho jdeš,jak sem zmiňoval výše,dostal si dost varování a vysvětlivek čemu by ses měl vyhnout,i přes to si se rozhodl jít jinou cestou. Bohužel si za to převzal trest,o kterém si věděl že tě čeká.(Logicky když si dostal Varování.).

Nic proti tobě nemám,ale cítil sem potřebu se proti tvým lžím vyjádřit.

Ostatním přeju hezký léto,a pořádně si ošahejte trávu,zachvilku bude totiž zase zima. 🌞

Seidh

VIP

33
7.7.2025 22:49, naposledy upraveno 7.7.2025 23:47 uživatelem Seidh

Ahojte milé obecenstvo. Chcela by som sa aj ja k tomu trošku vyjadriť.

Hneď ako prvé by som uviedla vetu:

Neznalosť pravidiel, neospravedlňuje.

Ak si sa rozhodol Rpiť Ilegal, mal si si najprv riadne prečítať pravidla. 

Budem citovať presne jednu vetu, ktorú si dnes dostal ako pomôcku ,,Mimochodem dobrý způsob jak se vyhnout banům, když se ti něco nepozdává, že by mohlo být na hraně porušení pravidel je se zeptat helperů nebo adminů předem, než to uděláš - to tak obecně pro všechny."

Všetci dobre vieme, že každý dostáva spravodlivý trest za všetko, čo spáchal. Ohľadom tvojho banu sa nejednalo iba to čo si písal spoluhráčovi, ale aj čo si napáchal v rámci svojich postáv (ale to tu rozpisovať nebudem). Myslím si, že 90 dní nie je tak veľa, aby si bez skima nevydržal. 

Ešte by som sa chcela spýtať na prínos tvojho RP pre server. Zatiaľ som sa nestretla ani s jednou pozitívnou vecou, ktorú by si priniesol. Možno sa len ku mne nedostala, tak ti nechcem krivdiť.

Ďakujem za prečítanie až sem a užívajte si leto.

(:

Edit : prikládam aj ja teda niečo, čo som nechcela vyťahovať, ale bohužial mi to inak nedá už.   

Turk0s

Hráč

18
7.7.2025 22:49

nedostal jsem ani jedno upozornění na užívání zbraní, ani jeden

1 2