LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Qermo

Qermo

Hráč

17
dnes v 16:27

Přezdívka: Qermo

Věk: (téměř) 19

Zkušenosti: Zkušenosti mám lehké. Několik měsíců jsem působil na Skimu jakožto helper, ovšem už to pár let bude. Mám i krátkou zkušenost s adminováním na jednom začínajícím projektu, nicméně tento server nakonec nebyl nikdy oficiálně spuštěn. Znamená to tedy, že nemám přímou zkušenost s řešením mezilidských problémů (minimálně co se Skima týče, dlouhodobě jsem působil jako admin na dvou Minecraft serverech), ale mám jistou praxi v, například, tvorbě elevatorů, interiérů do nich, tvorbě NPCs a podobně. Na jednotlivé commandy, bych si z hlavy, určitě nevzpomněl.

Komunikační dovednosti: Jsem extrovertní, sociální typ. Jsem docela ukecanej, sednu si se všemi - to se odvíjí v mém řešení konfliktů ve všech sférách (od sociálních sítí, přes strukturovanou debatu, až po hádku s partnerkou, či rodiči). Jsem racionální, klidný, nenechávám emoce nademnou převzít kontrolu. Dokážu rozumně argumentovat k tématům, kterým rozumím a jsem vždy ochoten si vyslechnout názory protistrany - neskáču do řeči, nepřerušuju. Ostatně, pohybuji se v politice a toto jsou základní principy komunikace, které by za mě měl ovládat každý.

Mám čas: Teď, přes léto, bych měl mít času hromadu, mimo pár dovolených, na které se chystám. Nicméně, samozřejmě pracuji, a to dost nekonzistentně. Pracuji u ČD, čili příchod domů mi může ovlivnit jakákoliv výluka, nebo nedávný blackout. To jestli budu moci daný den přijít na Skimo se odvíjí podle konkrétní směny, čili nemohu říci, že každé odpoledne, nebo naopak každé ráno budu dostupný. Nicméně, troufnu si tvrdit, že až na vyjímky jsem schopen nahrát alespoň 20 - 30 hodin týdně. Po začátku školního roku to bude složitější, ale hodinově by to mohlo odpovídat.

Další informace o mně:

Jmenuji se Martin, 19. července mi bude 19 a na Skimu působím od května 2021. Asi se nebudu mýlit, pokud řeknu, že někteří z Vás mě znají jako helpera. Dvojnásobného helpera, co dvakrát dobrovolně helper team opustil. Bylo toho na mě hodně najednou, neměl jsem ani částečně srovnaný život a aktivně hrát na Skimu pro mě nebylo zvladatelné, proto jsem se tedy rozhodl helper team (dvakrát xd) opustit, abych nezavazel/nezabíral místo někomu jinému. Tento rok jsem dokončil učiliště. Jsem vyučený prodavač (:D), nicméně od příštího roku budu pokračovat v nástavbovém studiu v oboru podnikání. Po maturitě mě čeká vysoká škola, nejlépe ekonomka, nebo politologie. Taky se angažuji politicky. Teď jsem byl, ale bohužel nucen opustit stranu, ve které jsem dva roky působil. Stranu jsem opustil z důvodu velmi špatných rozhodnutí předsednictva strany, se kterými se absolutně neztotožňuji. Dále mě můžete znát díky Instagramu. Pokud Vás zajímá český shitposting, pravděpodobně jste narazili na Instagram @vtip.exe. To je moje metaforické dítě. Za 4 roky na Skimu nemám jediný záznam v historii (avšak v období mé první přihlášky do helper týmu jsem měl velmi na mále, zdravím tě, Dzardysi. Ze svého 4 roky starého pochybení, jsem pochopitelně ponaučen), snažím se RPit řádně a detailně, co nejreálněji a spravedlivě. Na Skimu už nějakou dobu držím status trusted playera a mám nahrány nižší tisíce hodin. Od malička hraju hry. Vyrůstal jsem na GTA, Mafii, později na Minecraftu. Velká část mého dětství byla prosezena u počítače, což ovlivnilo můj humor, chování a znalost anglického jazyka. Jsem za toto upřímně rád a jsem spokojený s tím jaký jsem. Jsem velký fanoušek Kingdom Come, můj Steam je do KCD theme laděn, obě hry zatím dohrány dvakrát. No, upřímně, moc se do toho hardcoru nemám, ale slibuju, že ho dohraju! Jsem pracovitý, pracuju od 15 let, kdy jsem byl ještě na základní škole a od té doby jsem vystřídal několik prací v několika v oborech. Vyrůstal jsem v poměrně krušných podmínkách, jakmile tedy přišla možnost vydělávat, uchopil jsem ji. Poslouchám rap, pop-punk, punk-rock a podobné žánry. Mezi mé oblíbené umělce patří (ne nutně v tomto pořadí) Protiva, Nerieš, Schyzo, Blink-182, My Chemical Romance, Greenday, Ektor, Mc Gey, Gleb, The Killers aaaaa tak dále. To bychom tu byli na hodně dlouho. Nedávno jsem začal běhat, nečekal jsem, že mě to tak chytne a jsem na sebe hodně hrdý. Konečně se sebou něco dělám. Důvod proč se vůbec hlásím na tento post je, abych se odpíchnul od rutinního života. Můj den je škola, práce, přemýšlení co hrát, hraní, spánek. Potřebuju změnu a jsem přesvědčen, že tady se naskytne.