Přezdívka: Flick
Věk: 17
Zkušenosti: Takto mal som sám pár projektov. Či už to bol Minecraft Server, Fivem server alebo som bol už Admin na pár Fivem serveroch. Skúsenosti nemám ohľadne helper príkazov žiadne tu na Skimu. Pár ľudí som už aj zaučil, takže s pravidlami nemám žiadny problém. Každopádne verím že by som bol dobrým prínosom pre Helper Team a komunitu.
Komunikační dovednosti: Svoje komunikační dovednosti by som popísal že som kľudný človek s chladnou hlavou. Rád komunikujem či už to je na tsku alebo v IRL s ľudmi nemám žiadny problém, vždy sa snažím porozumieť človeku. Hovorím plynule Slovensky, viem aj Česky a aj Anglicky
Mám čas: Čas mám skoro každý deň. V posledných dňoch som na Skimu trocha viacej času. O víkendu nemám čas vôbec. Autoškolu už mám za sebou od minulej prihlášky. (Prošel sem)
Další informace o mně:
Tak prajem pekný večer spíše už aj ráno, túto prihlášku si píšem z dôvodu lebo ma k tomu donútili @DJDave a @Puding kedže som chcel pomôcť s nováčikmi z dôvodu že Dave o 5 ráno stáva a furt tam zaučuje nováčika :( Popredu sa ospravedlňujem za tento humor. Bohužial to je pravda. Tak a teraz seriózne. Volám sa Jakub méno mé! Zdravím všetkých ktorý si práve toto čítajú. V skratke už som si podal 2 prihlášky. No nevyšli, ale do tretice všetko dobré. Pro tých čo mňa nepoznajú tak som len človek ako každý iný ktorý rád pomáha hráčom a spríjemňuje im hru. Pochádzam s Trnavského kraju! Okres Skalica! Takže sa ospravedlňujem pokiaľ veta nemusí dávať zmyseľ. Aktuálne sa venujem Airsoftu, ktorý ma extrémne začal baviť. Hrávam stolný tenis. Začal som aj viacej programovať v jazyku Csharp. Skúšal som naprogramovať aj pár hier v Unity. Som extrovert nemám problém zapadnúť dokážem sa porozprávať očomkoľvek. Moja povaha: Priateľský človek s chladnou hlavou. Som extrémne zvedavý (bohužial). A nahnevať ma nieje ľahké. Hodne hráčov ma bude poznať pod RP menom Thomas Kinsey. Kde som pred nedávnom hitnul 500 hodín. Po 4 rokoch na nejakom chare. Moje začiatky tu boli HODNE zaujímavé, každý má svoj príbeh. U mňa to začalo bohužial nelegálom trocha a že som sa bez jednej určitej osoby nevedel ani pohnúť. Potom bolo Fivem... ľutujem toho do dnes, nepotrebujem aby na mňa 10 ročné deti kričali a nerešpektovali. (Neurážam 10 ročné deti ďakujem) a vrátil som sa na Skimo. Aktuálne tu hrávam aktívne, rád kecám na tsku a užívam si. Takto viem že pre niektorých nováčikov nemusí byť Skimo ľahké. Každý z nás tu začínal a vie aké ťažké to je. Preto aj píšem túto prihlášku, chcem im pomôcť sa tu zorientovať a vysvetliť čo je pojem RP a pomôcť im. Myslím si že by som bol nápomocný v Helper Teame.
Přezdívka: Flick
Věk: 17
Zkušenosti: Takto mal som sám pár projektov. Či už to bol Minecraft Server, Fivem server alebo som bol už Admin na pár Fivem serveroch. Skúsenosti nemám ohľadne helper príkazov žiadne tu na Skimu. Pár ľudí som už aj zaučil, takže s pravidlami nemám žiadny problém. Každopádne verím že by som bol dobrým prínosom pre Helper Team a komunitu.
Komunikační dovednosti: Svoje komunikační dovednosti by som popísal že som kľudný človek s chladnou hlavou. Rád komunikujem či už to je na tsku alebo v IRL s ľudmi nemám žiadny problém, vždy sa snažím porozumieť človeku. Hovorím plynule Slovensky, viem aj Česky a aj Anglicky
Mám čas: Čas mám skoro každý deň. V posledných dňoch som na Skimu trocha viacej času. O víkendu nemám čas vôbec. Autoškolu už mám za sebou od minulej prihlášky. (Prošel sem)
Další informace o mně:
Tak prajem pekný večer spíše už aj ráno, túto prihlášku si píšem z dôvodu lebo ma k tomu donútili [user:7253] a [user:3980] kedže som chcel pomôcť s nováčikmi z dôvodu že Dave o 5 ráno stáva a furt tam zaučuje nováčika :( Popredu sa ospravedlňujem za tento humor. Bohužial to je pravda. Tak a teraz seriózne. Volám sa Jakub méno mé! Zdravím všetkých ktorý si práve toto čítajú. V skratke už som si podal 2 prihlášky. No nevyšli, ale do tretice všetko dobré. Pro tých čo mňa nepoznajú tak som len človek ako každý iný ktorý rád pomáha hráčom a spríjemňuje im hru. Pochádzam s Trnavského kraju! Okres Skalica! Takže sa ospravedlňujem pokiaľ veta nemusí dávať zmyseľ. Aktuálne sa venujem Airsoftu, ktorý ma extrémne začal baviť. Hrávam stolný tenis. Začal som aj viacej programovať v jazyku Csharp. Skúšal som naprogramovať aj pár hier v Unity. Som extrovert nemám problém zapadnúť dokážem sa porozprávať očomkoľvek. Moja povaha: Priateľský človek s chladnou hlavou. Som extrémne zvedavý (bohužial). A nahnevať ma nieje ľahké. Hodne hráčov ma bude poznať pod RP menom Thomas Kinsey. Kde som pred nedávnom hitnul 500 hodín. Po 4 rokoch na nejakom chare. Moje začiatky tu boli HODNE zaujímavé, každý má svoj príbeh. U mňa to začalo bohužial nelegálom trocha a že som sa bez jednej určitej osoby nevedel ani pohnúť. Potom bolo Fivem... ľutujem toho do dnes, nepotrebujem aby na mňa 10 ročné deti kričali a nerešpektovali. (Neurážam 10 ročné deti ďakujem) a vrátil som sa na Skimo. Aktuálne tu hrávam aktívne, rád kecám na tsku a užívam si. Takto viem že pre niektorých nováčikov nemusí byť Skimo ľahké. Každý z nás tu začínal a vie aké ťažké to je. Preto aj píšem túto prihlášku, chcem im pomôcť sa tu zorientovať a vysvetliť čo je pojem RP a pomôcť im. Myslím si že by som bol nápomocný v Helper Teame.