Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban za nic

dnes v 11:39

zdravím nechapu za co jsem ted dostal ban když jsem nic neudělal.... prosím vysvětlení.

dnes v 11:56

Ahoj, ban jsi dostal za zneužití /glue, což můžeš dokonce vidět zde v banlistu, když by ses podíval. Ban za "nic" to určitě není. Každopádně, dostalo se mi na tebe klipu, kde s kolegou odvážíte vozidla do opravny přes /glue. Konkrétně to bylo za postavy Jakub Vosoust a Lukas Hasak. 

Ani jeden z Vás po tom, co jste se NonRP Driving způsobem dostali do opravny, neRPil, že by dané vozidlo bylo zataženo za lano nebo tyč. Prostě jste se v té opravně zrušili /glue, opravil sis to a jel jsi si dál. To určitě není správný způsob užití tohoto příkazu a proto jsi za něj dostal trest. Správně by jsi ty nebo tvůj kolega měl zaRPit, že to lano nebo tyč nejprve sundaváte a až poté s tím vozidlem dělat cokoliv jiného. Status, že by jsi byl "na laně" ti taktéž chyběl.

Mimochodem, tvoje žádost je úplně mimo – chybí jí struktura, důvody, cokoliv relevantního. Pokud to myslíš vážně, přečti si prosím tento návod a řiď se tím. Jinak nemá smysl se tou žádostí o unban vůbec zabývat. To že to dělám, je čistě moje dobrá vůle.