Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - alexiiikmore

23.7.2025 02:34, naposledy upraveno 23.7.2025 02:50 uživatelem alexiiikmore

Přezdívka: alexiiikmore

Věk: 16

Zkušenosti: Takhle, ohledně helpera na skimu nemám žádné neznám příkazy ohledne HT nic.. Každopádně, pokud se to da nazvat "projekt" hral jsem na Fivem serveru, kde jsem vlastnil spoustu frakci, a zacal na pozici WhiteList Adder. Z WL addera jsem začal růst a růst, a dosáhl jsem ke Staffu, rostl bych porad kdyby server nezemřel.

Komunikační dovednosti: Svoje komunikační dovednosti.. řekl bych že poměrně dobré. Jsem klidný člověk ale občas mě dokážou Některé věci dost rozlobit. Umím plynule česky, slovensky a anglicky, a docela dobře i rusky. Rád komunikuji s lidmi či v reálném životě nebo ve hře nebo jen tak na Discordu.

Mám čas: Takto teď o prázdninách mám čas každý den, když nemam volno a je klasicky škola mám čas od 16:00 do 22:00.

Další informace o mně:

Přeji pěkný večer, hlavně lidem co si čtou tuhle přihlášku. Jmenuji se Jakub a tuhle přihlášku píšu z důvodu, že na skimu jsem už nějaký čas a rád bych byl součástí HT. Jednou jsem dosti hráčům pomohl kdyz nebyl žádný HT na serveru. Ještě něco o mě.. pocházím z moravskoslezského kraje. Okres Karviná! Ty co mě trochu neznají... Ve hře se tedka vyskytuji jako Vanessa Cain, kde za tuto postavu rpim hasiče. Ale vrátíme se ke začátku. Začínal jsem na fivem to víme.. ale poté jsem šel na skimo. Bohužel začlo ilegalem kde jsem potkal partu špatných lidi a kvuli toho jsem taky schytal dost banu, a lituji toho dodnes. Dělám rád v blenderu, či skiny nebo fotky a rád bych poděkoval @FLYER za to že me dosti v blenderu naučil. Také jsem zde potkal super lidi například @Seidh tímto tě zdravím, a docela jsem se s paní Seidh vždy zasmál když jsme měli rp. Dále jsem potkal @DavidCZ585 a @DarkEvilBetty s těmito lidma jsem se taky dosti zasmál hlavně kvůli našemu rp. Vždy se u něj prostě zasmějeme.. 😁 chvíli jsem se věnoval sportu například: Kickbox, Parkour, klasicky box. Ale vzdy jsem na to neměl čas kvuli škole. Takhle vím že prostě skimo pro některé lidi kort nováčky je prostě těžké. Každý tu nejak začínal. I proto je tohle jeden z důvodu proč pisu tuhle přihlášku. Chci hráčům opět pomáhat jako kdysi na fivem serveru který umřel. A vysvětlit vše okolo Roleplaye a pomáhat. Dělá mi to i velkou radost. A docela si myslím že bych v Helper Teamu byl užitečný.

včera v 18:11

Ahoj, děkujeme za podání pěkné přihlášky, bohužel jí v aktuální chvíli nelze vyhovět pro nesplnění podmínek pro vstup do HT.

Team Manager Dzardys