Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban Troll . DM , ignorace pravidel

incurut

Hráč

13
29.7.2025 22:49

Zdravím, bylo mi řečeno že žádost si mám dát znovu později..což je ale trochu větší pojem tak jí sepíšu po týdnu :)

Necelých 5 měsíců jsem dostal permaban za důvody uvedené výše, tedy Troll , DM a ignoraci pravidel. Sám nevím proč jsem to vlastně dělal..asi z nudy ale po nějaké době mi to začalo být docela líto a rád bych se vrátil tady k té komunitě a hlavně ke hraní skimo RP. ponaučení že žádost o unban by neměla být sepsána jako renesanční báseň už jsem také dostal :DD. Byl bych moc rád aby mi bylo vyhověno a já se mohl vrátit k hraní. Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem incurut.

29.7.2025 23:14, naposledy upraveno 29.7.2025 23:14 uživatelem DJDave

Ahoj, trošku ti poradím. Jde mi hlavně tedy o samotný obsah tvé žádosti. Pevně věřím, že ti tenhle topic do budoucna alespoň trochu pomůže. klik

30.7.2025 20:03

Ahoj, týden rozhodně není vhodná doba. Abychom si to lépe ujasnili, podej si žádost nejdříve za půl roku od nynějška. Zamítám.