Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o unban

filip69

Hráč

8
dnes v 15:47

Zdravíčko dostal jsem ban za přepadení ale tak to nebylo. jednalo se pouze jenom o vyhrožování a já jsem tam působil pouze jako hlídar PSA hlavním aktorem byl Tavon Marshall on sám to může potvrdit takže bych byl rád za přečtení a za unban přeji krásný zbytek dne.

dnes v 17:57

Ahoj,

unban určitě nedostaneš, obzvlášť za takhle sepsanou žádost. Do budoucna doporučuji přečíst toto.

Nyní k tomu, proč jsi vlastně ten trest dostal. Jednalo se o přepadení hráče, kdy jeden od Vás odchytil tohoto hráče a zaRPil, že jej dává do bezvědomí. Pak na místo zavolal tebe a kolegu. Když jste tam dorazili tak tvůj kolega, začal přepadeného hráče vytahovat z vozu a mlátit ho. A zde už jsi se začal na přepadení jako takovém účastnit. Níže pár příkladů:

Pravidlo č. 31 zní takto: 

31. Přepadení a okradení hráče musí být nahráváno (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Přepadávat lze pouze takové postavy, které mají nahráno více, než 100 hodin. Stejně tak i okrádající (a všichni spolupachatelé) musí mít přes 100 nahraných hodin. Přepadení musí být správně RP sehráno. Není možné okrást hráče o klíče, vlastní doplňky a termální vrtačku (ani policie ji nemůže zabavit).

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: Develon, Jackal