Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - kaspy

kaspy

Hráč

32
19.9.2025 13:53

Přezdívka: kaspy

Věk: 16

Zkušenosti: Dříve jsem adminoval na nějakých serverech, takže jsem měl možnost si vyzkoušet být adminem. Samozřejmě Helper je úplně jiná pozice, s kterou moc zkušeností zatím nemám, ale jsem otevřený nějaké zkušenosti získat a přiučit se novým věcem. Pravidla a RP mi taktéž problém nedělá, takže si myslím, že se zaučováním a pomáháním hráčům zdokonalovat jejich RP zkušenosti bych problém neměl.

Komunikační dovednosti: S komunikací jako takovou problém nemám. Dokážu naslouchat lidem, bavit se s nima a srozumitelně se vyjadřovat. Plynule ovládám češtinu, slovenštinu a taky i angličtinu, takže mi nedělá problém se domluvit.

Mám čas: S časem na tom jsem docela v pohodě, někdy čas mám klidně i celej den a někdy zase né.

Další informace o mně:

Tak čau, já jsem kaspy a jsem z takovýho ghetta, který je v Ústeckým kraji. No, momentálně jsem v druháku a studuju truhláře, a abych byl upřímnej, tak mě truhlařina nebaví a studuju to prostě jen abych měl výúčák a dostal se někam v budoucnu. Řekl bych že jsem docela klidnej člověk a že dokážu řešit věci poměrně s klidnou hlavou, samozřejmě mi taky někdy rupnou nervy, ale myslím si že to je úplně v pořádku a normální. Rád bych taky dodal, že jsem něco mezi introvertem a extrovertem, takže mi nedělá problém být sám a ani chodit mezi společnost a nějak se více bavit. Celkově bych řekl, že jsem docela klidnej člověk a dokážu se normálně bavit s lidmi i když mi někdy delší čas trvá, než si na člověka zvyknu a začnu se s ním bavit nějak více normálně. No a abych teď přešel ke skimu. O skimu jsem se dozvěděl už tehdy v roce 2020, kdy jsem začínal celkově RPit na MTA a hledal jsem nějaké servery, na kterých bych mohl RPit. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem tu RPil v roce 2021 za postavu Chuang Lee, kde jsem hrával na jednom účtu. Účet jsem si pak smazal, protože jsem si tam dal své celé jméno a nevěděl jsem, že existuje možnost si to tu jméno zde změnit. Momentální chvíli hraju za postavu Dontrell Kelvin Young, což hádám, že asi bude postava za kterou mě nejspíše většina bude aj znát. Více mě samotného ani moc nenapadá, nejsem zrovna typ člověka, který by věděl jak o sobě psát. Každopádně děkuji za přečtení a ahoj!