Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o předčasné propuštění z věznice.

Hemalkod

Hráč

40
19.9.2025 15:26

Podatel: Jasper Moody

Věc: Žádost o předčasné propuštění.

Odůvodnění: Vážený soude, již jsem si odpykal tři čtvrtiny trestu o délce 365 dní. Během této doby jsem měl možnost přehodnotit své chování, uvědomit si závažnost svých činů a plně přijmout vinu i trest.

Ve věznici jsem se snažil aktivně se podílet na produktivních aktivitách, abych mohl dokázat přehodnocení mých priorit v životě. Takových příležitostí nebylo mnoho, ale ty, které mohu vyzdvihnout, byla kupříkladu práce na budování několika nových bloků ve věznici či zorganizování promítání filmu, který jsem stihl před nástupem do trestu natočit.

Pokud mi soud vyhoví, chci se po propuštění zapojit do rozvoje našeho státu, najít stabilní práci a vytvořit si stabilní život. Věřím, že můj trest ve věznici naplnil svůj účel, tedy mou rehabilitaci, přípravu na znova začlenění do společnosti, a vedení řádného života.

Záměr: Předčasné propuštění z věznice.

CRUSADER

Hráč

28
29.9.2025 11:37

Adresát: Jasper Moody (( @Hemalkod ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Moody,

děkujeme za Váš podnět. K předmětné věci bylo vydáno usnesení pod spisovou značkou S-1137. Kopie Vám byla zaslána.

JUDr. Radovan Schneider
soudce Vrchního soudu San Andreas