Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o un-ban [@marekvoe]

30.9.2025 18:25

Čauahoj, tu opět Filipkko a příchází zde s žádostí o Un-Ban či zkrácením.

Spoiler

Ban mi udělil admin @marekvoe  a to konkrétně za Metagaming kterého jsem se opět dopustil, a taktéž i za nenahlášení porušení pravidel.
Ban jsem dostal asi... před 5ti dnama, ani sám už nevím, je to půlka trestu toho co jsem dostal, ban mi ani nevadí či podobně, na tý hře nejsem tak závislej, ale chybí mě RP.
Abych Vás uvedl všechny co tohle zajímá do obrazu, dne 25.9.2025 jsme volali na discordu s klukama, dělali jsme skiny a u toho byli in game hráli různé hry a prostě u toho kecali, taková normálka.
Ve chvíli, když jsem odešel na WC a pak došel k PC, a hráč ShadowZ si něco říkal, a tak jsem se zeptal o co se jedná, jelikož zmínil jméno mé IC postavy. Teď už víme to, že to bylo na PSA discordu což se týkalo nahlášení zbraní a výrobní stanice v mé nemovitosti s důkazami. V tu chvíli jsem instantně věděl, kdo mi vrazil kudlu do zad, v tu chvíli jak jsem vyslovil jméno tak hráč odpojil Voice Chat... smaozřejmě jsem začal panikařit, jelikož nepotřebuji aby má postava skončila ICly ve věznici jelikož na ostatních mě to nebaví a nemám tam žádné RP že ano. No a začlo to svoláním lidí na vysílačce k mý nemovitosti a pak jsem jim sdělil něco jako: ''hele... pomůžete mi vystěhovat suroviny z výrobní stanice a převést zbraně?''. Všichni následně kejvli a jeli mi hned pomoct (čeho si cením 🦾). Mno, v tu chvíli, uprostřed stěhování věcí se na mě portl Mára... Ahoj zdravím tě Marku, vše proběhlo tak jak mělo, marek vše řešil v pohodě a spravedlivě ngl.

Abych Vás uvedl do děje, proč mě hráč nahlásil na PSA, jde o to, že tři hráči které zmiňovat nechci byli domluvení na stavbu vozidla, jméno vozidla apod zmiňovat nebudu skrze metagaming. Hráči si jasně řekli, že o tom nikomu OOC nic neřeknou a že to bude překvapení, jenže hráč nám to všem vyslepičil OOCly ve VC (a to nemluvím o tom že ho ranec pomlouval). Takže je jasné, že po zjištění jak osoba mluvila o hrači co vedl stavbu, napsal že na něj kašle a že se na něčem domluvili a zklamal ho. V tu chvíli mě tedy šel hráč nahlásit ICly, zašlu vám zde screen (zamažu profilovky ať nerozeznáte kdo to je, díky za pochopení).

Spoiler

Mno, a začlo to, hríč mě nahlásil tudíž se dopustil i on porušení pravidla převedení OOC vzteku do IC a tím se mi vymstil... naštěstí se akce a i to nahlášení voidlo za což díky! Každopádně... abych se dostal zpět k mému banu... Chci se omluvit všem které jsem do toho zatáhl, omlouvám se. Chci se omluvit i sám za sebe PSA hráčům kteří na tom ICly pracovali a udělal jim to akorát složitější, doufám že mojí omluvu přijmete. A abych nezapomněl na poslední bod a tím myslím nenahlášení porušení pravidel - hráče jsem nenahlašoval, jelikož jsem nechtěl být (teď mě omluvte za nevhodné vyjádření) "sračka" Protože nejsem ten hráč, který se jen tak random otočí a bodne vám kudlu do zad xd, je to celkem trash bro.
K mojí žádosti o Un-Ban vše, čauahoj a díky za zvážení mého Un-banu.
S pozdravem

Filipkko.✌

1.10.2025 19:42

Ahoj, 

žádost jsem si pročetl. Jsem rád, že se omlouváš a dokážeš s tím takhle veřejně vytáhnout. Ale bohužel, čeká tě stejný výsledek jako kolegu, ke kterému jsem se vyjádřil zde, takže to tu jen v krátkosti shrnu a přidám to, co se v tvém případě mění.

Ty jsi narozdíl od kolegy tu metu přímo započal. Vzal jsi to, co ti řekl a začal jsi na základě té informace konat v IC světě. To už je samo o sobě velice vážné. Plusové body jsou, že to opravdu bylo na základě porušení pravidel jiného hráče (což tě neobhajuje, ale aspoň to ubírá na vážnosti porušení) a taky to, jak jsi semnou jednal, když jsem to zjistil.

Uloženej trest považuju za dost mírnej. Sám jsi mi říkal, že ti hrozí hodně dlouhý ban, proto si myslím, že můžeš bejt rád za délku, kterou jsi nakonec dostal. Trest si tedy přečkáš celý.