Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - mihal

mihal

Hráč

8
12.10.2025 16:55

Přezdívka: mihal

Věk: 19

Zkušenosti: Zkušenosti mam dlouho lete na MTA a trošku na FIVEM jako admin či support

Komunikační dovednosti: Komunikovat a argumentovat podle meho umim dostatečne...

Mám čas: každy den skoro ... bud rano večer odpoledne nejmene 4krat tydne minimane 3h

Další informace o mně:

Zdravim jmenuji se Michal a řikam si mihal.. je mi 19let a na MTA scene jsem od 12-13, v osobnich živote mam rad auta a s kamošem mame malou dilnu v našem měste. Ve volnem čase bud jsem v garaži a nebo doma a hraju hry. V osobnim živote jsem dost pozitivně naladěnej jsem tak vychovanej že řešim věci vklidu a argumentuju. Mam rad nazory od ostatnich lidi a vždy se stoho snažim neco vzit. Jsem dost respektujici človek k staršim ale aj mladšim.. nikdy v živote jsem po nikom neřval kvuili toho že je mladši a nebo že nema pravdu vždy to vklidu vysvetlim a řeknu svuj nazor.