Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Moderátor - Moonlighter

12.10.2025 23:46

Přezdívka: Moonlighter

Věk: 19

Zkušenosti: S RP na tomto serveru mám zkušenost již od roku 2020, kde jsem RPil na jiném účtu, který jsem po čase smazal. Nyní mám tento účet, na kterém jsem byl v minulosti, taktéž aktivní. Umím RPit, detailně a komplexně. Zkušenosti s moderátorskou pozicí. Již nějakou dobu usiluji o stabilní a přátelské komunity napříč internetem. Byl a jsem administrátorem na několika discord serverech. Například stále moderuji server, na kterém se schází složky IZS a dalších institutů ČR. Jsem spoluzakladatel tohoto serveru s aktivní komunitou, obsahující přes 260 členů. Byl jsem také v administrátorem na minecraft serveru, který bohužel již zanikl. RPil jsem také na některých FiveM serverech, ale Skimo je prostě BEST!

Komunikační dovednosti: Mé komunikativní dovednosti jsou takřka výborné. Samozřejmě jsou tu i situace u kterých váhám, ale vzhledem k mému profesnímu životu, kde komunikativnost je základ. Považuji své schopnosti za více než uspokojivé. Neváhám se zapojit do téměř jakékoliv konverzace a plně přispívat do její hodnoty. Celkově se snažím pochopit i stranu druhé osoby, abych měl kompletní obraz o čem je řeč. Takřka každý den komunikuji s novými lidmi, které jsem dosud nepoznal.

Mám čas: Obvykle mývám čas k večerním hodinám, až téměř do noci. A však poslední dobou mývám čas i v ranních hodinách a poledne. Zase to, ale nechci přehánět a taky někdy vidět denní světlo. :D

Další informace o mně:

Jmenuji se David, je mi 19let a jsem vyučený automechanik. Tento obor jsem studoval ve Velkém Meziříčí. Aktuálně pracuji na seberozvoji a snažím se rozjet nový život. Usiluji o vlastní nemovitost. Nyní pracuji jako Řidič v malé firmě, ale do mé práce patří i vyřizování dokumentů na letištích, celnici, skladech a dalších různých místech, kde komunikuji, jak osobně, tak i telefonicky s jinými lidmi. To je taky důvod, proč jsem hodně komunikativní. Mezi mé zájmy patří úprava automobilů a motocykly. Mám taky rád zvířata, tedy konkrétně pejsanky. Jsem majitelem dvou osobních vozidel a jednoho motocyklu. Také jsem držitel ŘP. sk. A2, B, C, T. Nyní usiluji o profesní průkaz. Mezi mé zájmy patří také pomáhat druhým. Vždy když jsem mohl nějak pomoci někomu, tak jsem byl rád. Nedávno jsem vytahoval osobním autem Felicii z příkopu. Do kterého nacouval.

LooneyMF

Hráč

2
dnes v 00:24

@Uwax prečo sa mu vysmievaš?