Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ub

Shorty69

Hráč

2
dnes v 18:27, naposledy upraveno dnes v 18:44 uživatelem Shorty69

Dostal jsem ban a fakt nevím pořádně za co. Vím jen, že tam bylo něco s kuřetem a že jsme dělali nějaký trash RP o kradení auta, ale já fakt nevěděl, že se to nesmí. Nikdo mi neřekl, že je to proti pravidlům nebo že mám dát logy. O tom videu jsem taky vůbec nevěděl.

Odpojil jsem se, protože jsem musel něco udělat doma, ne protože bych utíkal. Nevěděl jsem, že se to řeší a že jsem v tom taky. O tom DM fakt nevím, koho mysleli – jestli toho dole, nebo tu holku, nebo koho vůbec.

My jsme si jen řekli, že půjdeme fasovat, chtěl jsem to zkusit, dal jsem do toho všechny svoje peníze a prostě mě to mrzí, že to tak dopadlo. Já jsem fakt nechtěl dělat problém ani kazit RP.

Omlouvám se, že jsem to pokazil. Neudělal jsem to schválně. Bylo by super, kdybych dostal druhou šanci, už bych si dával fakt pozor a choval se líp.

Díky, že jste si to přečetli 🙏
neprosim ani o ub ale o zkraceni banu treba na 14 nebo 21 dni (: ♥ o tech logach sem nevedel ale klidne je pošlu ale nemam video  asi klidne pošlu logy // logy

https://leosight.cz/logs/JLYSkNrZDy/783e989609f1

dnes v 18:43, naposledy upraveno dnes v 18:47 uživatelem Develon

Snad to nebude jako nadbytečné vyjádření , ale když už se chceš bránit logama , tak akorát dokazuješ další prohřešky Viz čas 16:47. Narazil jsi ve vysoké rychlosti , vyletěl z vozidla, ale nikde jsi neerpil Injuries. Sám si sem tam zahraju nelegální postavu , ale tohle nebylo ani řádné RP , jenom fraška za účelem obohacení se. Moje malá rada , dej se na cestu legálního RP , zlepši ho a následně si ten nelegál po čase vyzkoušej znova. Pokud neumíš Erpit tak je nelegál jen cesta k dalším a délším banům než ten co jsi aktuálně dostal.

Jinak zde máš důvody tvého banu

Shorty69

Hráč

2
dnes v 18:49

o tom sem nevidel byl sem afk a dojdu back a ja na zemi a kamos ze sem se prej bugl

Silent

Hráč

1
dnes v 18:52

Tak toto je moc ._.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.

kura

Hráč

7
dnes v 21:45

A použije moje logy na jeho unban Frajer :D

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.