Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Zlaticekdemeter

Zlaticekdemeter

Hráč

36
včera v 02:10

Přezdívka: Zlaticekdemeter

Věk: 16

Zkušenosti: Helpera na žádném serveru jsem nedělal ani jakožto administrátora. Od některých hráčů ty zkušenosti mám, né uplné, ale mám..

Komunikační dovednosti: S komunikací mi nedělá problém, jen chybuji v gramatice, kterou lze vidět u tohohle textu. Jsem spíše typ člověka, který naslouchá a někdy odpoví, když má co. Ovládám češtinu (s drobnými chybami), umím se dorozumět anglicky a trošku německy.

Mám čas: Čas mám skoro pořád, přes týden kolem druhé hodiny odpoledne do půl noci. Přes víkend mám čas od té doby, kdy vstanu až třeba do 5 ráno, podle nálady a únavy. Na Skimu jsem skoro pořád, když mám nějaké RP, a na discordu odpovídám stále a ihned.

Další informace o mně:

Jmenuji se Jiří, příjmení Vám sdělovat nemusím.. (mám ho ve jméně), Přezdívku mám jen kvůli toho, když jsem byl malý tak mi každý říkal, že jsme zlatíčko tak jsem si takovou přezdívku vymyslel. Bydlím v Moravskoslezském kraji kousek od Bruntálu. Přesněji v Horním Benešově. Studuji základní školu, po vyučení školy bych se chtěl zaměřit na zednické, nebo truhlářské práce, které dělám by se dalo říct, že pořád, když jedu na některé zakázky buď s bratrem, nebo taťkou. Na Skimu jsem něco přes dva roky, kde můj první rok byl příšerný a učil jsem se celkovému RP. Po mém dlouhém banu jsem se rozhodl, že půjdu lepší cestou, proto jsem se vydal do Legálního RP, kde jsem šel RPit hasiče, kterého RPím do teď. Jak jsem se IC cestou dostal výš tak jsem chtěl zkusit Policejní RP, které mě teď strašně baví a chci v tom pokračovat dál. Na Skimo RP mě dovedl nejlepší kamarád, který mi to ukázal a do teď ho hraji neustále. Než jsem začal RPit samotný legal RP tak jsem si udělal špatné jméno kvůli mého nelegálního RP, které nebylo nejlepší. Když potkám nějakého nováčka, který si neví rady, tak mu rád pomohu když mohu jak. Jsem typ, který pomáhá, ale sám pomoc nechce, když to není akutní. Na Skimu bych chtěl dopřát další dobré práce a to v Helper týmu. Jsem typ, který začně něco nového a začně ho to bavit. Jako v IZS složkách.. Klidně to mohu dělat celý den a nepřestane mě to bavit. Jsem v celku trpělivý člověk a chuť pomáhat druhým. Jsem typ člověka co chce aby byl všude klid, již jsem mél na Skimu tak i v OOC životě dost konfliktů, které jsem zkusil sklidnit, když to šlo.. Někdy jsem nervní typ u těchto věcí, když se do mě někdo dost naváží a je to uź dost přehnané. Taky dost lidí ze kterýma často hraju, nebo volám tak mi řeklo, že bych mohl zkusit jít do helper teamu, uvažoval jsem nad tím pár týdnů a rozhodl jsem se, doufám, správně. Chtěl bych poděkovat všem čtenářům, kteří si to přečetli. Čauko