Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Darewin

dnes v 15:32

Přezdívka: Darewin

Věk: 19 (zachvilku 20 :( )

Zkušenosti: Celkově mám nějaké zkušenosti z pozice helpera nicméně vím že jsou zde i jiné příkazy které by mi nedělali problém se přiučit, co se týče RP a věcí okolo toho tak si myslím že jsou velmi dostačující. V pravidlech se dokážu dostatečně orientovat

Komunikační dovednosti: Jsem čech tudiž mi čeština nedělá moc velký problém myslím si že umím psát česky a komunikovat na vysoké úrovni. Co se týče například angličtiny tak ta mi také nedělá vůbec žadný problém, dokážu mluvit a psát srozumitelně anglicky.

Mám čas: přes týden kolem 5 hodin ( když zrovna není volno nebo něco podobného) Přes víkend mám času požehnaně klidně i někdy celý den.

Další informace o mně:

Ahoj takže jmenuji se Jakub možná mě pár lidí zná pod jménem Darewin nebo Kapes. Myslím si že dost podrobně jsem se představil v mé přihlášce do helper teamu. Můj záměr proč právě přejít do AT teamu je že bych měl zájem celkově více pomáhat hráčům ať už klidně zaučením či reportem. Jednoduše mě to dost láká a rád bych ocenil takovou příležitost získat. Co se týče mé osobnosti myslím si že jsem dost pohodový člověk, nesnažím se mít s někým OOC problémy či jinačí věci. Vím že jsem v minulosti udělal pár prohřešků kterých teď lituji a teď už vím že se nic podobného nestane. Doufám že jsem napsal vše potřebné a dostačujicí. Hezký zbytek dne/večera/rána. Darewin

hanysairlines

Hráč

19
dnes v 15:41

Nemyslim si že je vhodné kropit na benzince v mg ale nevadi kolačku život jde dal přece Helper co kropi u PSA stanice no niiiiiiiiic .

matysq

Hráč

13
dnes v 15:50, naposledy upraveno dnes v 15:55 uživatelem matysq

souhlasím tento člověk by na pozici tgm či admin by neměl co dělat když ještě dělal blbosti mezi tím co měl přihlášku HP teamu a střílel z heklerem  až moc v velký blízkosti u PSA stanice z duvodem že tam měly trohuhelníky a nebo random střílení po zzs když si Rpily ošetření ( a to když měl přihlášku na helpera)

Toto téma právě čte 7 uživatelů: WF06X, Danielicek0, hanysairlines, Zlaticekdemeter, Darewin, matysq, dvorik