Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - NoOneFromYou


19.11.2020 14:34, naposledy upraveno 19.11.2020 14:34 uživatelem NoOneFromYou

Přezdívka: NoOneFromYou

Věk: 13

Zkušenosti: Well, přesněji s pozicí "helper" nic moc, ale několikrát jsem působil jako moderátor na twitchi, MTA Administrátor či support.

Komunikační dovednosti: Řekl by jsem, že ohledně komunikace jsem na tom celkem dobře, sem tam se zaseknu ale to se hold stává. Umím plynule česky, dokáži komunikovat i v angličtině.

Mám čas: Mám čas když nejsem ve škole nebo nedělám věci do školy, což je skoro vždy po 13h, o víkendech jsem dostupný pořád. Poslední dobou ovšem v pátek či v sobotu jsem na Arma 3 misích, které ovšem jsou až ve večerních hodinách tj. 18:00+.

Další informace o mně:

Ahoj komunito! Většina mě zná pod přezdívkou alo553, ale těm co mě ještě neznají, se tu představím. Jmenuji se Jakub, jak jste si již mohli všimnout výše, je mi 13 let, narodil jsem se 01.05.2007 a pocházím ze severu Čech kde momentálně se svou rodinou i žiji. V posledních několika letech se volnočasově věnuji hraní počítačových her jako jsou např. MTA, Rainbow Six: Siege, CS:GO, Minecraft atd. v posledních několika měsících jsem se začal hodně věnovat Armě 3, kde jsem součástí jak 29. PSU tak i další skupiny kde hraji každý víkend různé mise či operace. Jsem celkem klidný člověk, ovšem někdy se vytočím ale to po chvíli přejde. Na Leosightu jsem již od roku 2018, ovšem jsem sem začal chodit aktivně po spojení (všichni víme jakého serveru) a Leosightu, v momentální chvíli aktivně hraji na Skimu kde mám nahráno něco málo přes 130h ale to není podstatné. V IRL světě se hodně zajímám o práci policie a dalších IZS složek. Taktéž nadměrnou komunikací s Pepíkem a Heavym se začínám konvertovat na weeba (help pls :c) :D . Well, již nevím jak pokračovat v této přihlášce, kdyby někoho z vás zajímalo něco konkrétního co jsem nezmínil, rád zodpovím. Takže děkuji za přečtení a zatím se mějte. 👋

S pozdravem,
-NoOneFromYou

7.12.2020 03:04

Ahoj,

tvá přihláška byla vyhodnocena členy Skimo AT s úrovní 3+ a rozhodli jsme následovně:

Přihláška je zamítnuta. Zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~42