Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

dnes v 11:35

Dobrý den, (večer, ráno)

dnes v 09:28 mi byl udělen ban administrátorem @kocvin (AT) za  DM, low effort RP ilegálu + historie. (5 dní) . Rád bych se tímto slušně zeptal na důvod, jelikož se dle mého názoru jedná o situaci, za kterou jsem již byl trestán, a upřímně mě zaskočilo vidět ban hned po probuzení.

Níže bych rád popsal celou situaci ze svého pohledu.

1. etapa

Jel jsem vozidlem Raptor a hledal jsem hráče k okradení, jelikož jsem si chtěl vydělat jiným způsobem než neustálým ježděním s kamionem. Vybavil jsem se (Raptor + HK) a vydal se hledat hráče, kteří si vydělávali. Po příjezdu na wiring jsem si všiml jednoho vozidla a začal ho sledovat.

2. etapa

Po příjezdu na místo hráči vystoupili z vozidla. Chtěl jsem napsat /s ruce ruce, což je v dané situaci asi to nejrychlejší a nejběžnější. Bohužel jsem byl během psaní sražen autem. Chápu, že se mohli leknout nebo bránit, ale i tak mě to v tu chvíli zaskočilo.

3. etapa (poslední)

Po sražení jsem reagoval impulzivně a v afektu jsem po nich vystřelil jeden zásobník (30 nábojů). V tu chvíli už jsem je nechtěl okrást, jednalo se spíše o zkratovou reakci, což si plně uvědomuji jako chybu.

Následně jsem se snažil co nejrychleji odjet, protože mi bylo jasné, že dorazí PSA. Status jsem si nepsal hned, jelikož šlo o rychlou a chaotickou situaci a chtěl jsem ho dopsat až na bezpečnějším místě.

Poté mě zmrazil @ParezNavzdy, proběhla mezi námi delší a intenzivní diskuze, po které jsem obdržel trest – ban na 2 dny. Tento trest jsem plně přijal a souhlasil s ním.

Právě proto mě překvapil další ban za stejnou situaci.

Omluva hráčům

Rád bych se omluvil hráčům, kterým jsem mohl zkazit požitek ze hry na wiringu. Vím, že bylo chybou začít střílet, a mým cílem nebylo vám znepříjemnit RP. Pokud se tak stalo, prosím přijměte mou omluvu.

Omluva administračnímu týmu

Zároveň se omlouvám administračnímu týmu za čas a energii, kterou jste této situaci museli věnovat. Mrzí mě, že jsem vám mohl přidělat další práci.

Čeho bych chtěl dosáhnout

Tímto bych chtěl požádat alespoň o zkrácení trestu. Plně si uvědomuji svou chybu a vím, že by bylo naivní žádat rovnou o unban. Přesto vás prosím o zvážení celé situace, zejména s ohledem na to, že jsem již jeden trest za tuto akci obdržel a přijal.

Klidně bych souhlasil i s dočasným zákazem ilegálních aktivit, pokud by to pomohlo jako alternativní forma trestu.

Děkuji za váš čas a za přečtení této žádosti.

S krásným dnem se s vámi loučím Radyyym

(@kocvin)

Kage

VIP

49
dnes v 12:50

Ačkoliv jsem jen pouhý hráč, který také udělal spoustu chyb (kdo ví, ten ví) a určitě nejsem svatoušek, rád bych se vyjádřil k tomu, proč s touto žádostí nesouhlasím.

Popravdě jsi mě ztratil hned na začátku, kde jsi vlastně sám potvrdil svůj „low effort RP ilegálu“, a to konkrétně v pasáži: „... jelikož jsem si chtěl vydělat jiným způsobem než neustálým ježděním s kamionem.“ Z mého pohledu, pokud už člověk chce skutečně přejít na ilegál RP, mělo by to mít pádný důvod, příbeh případně RP lore. Neměla by to být jen rychlá cesta k penězům a na úkor ostatních, kteří s legálem nemají nic společného a jen pak zažívají nechuť k hraní na Skimu. Právě kvůli lidem, kteří za vrchol ilegálního RP považují /s ruce ruce v kombinaci s klasickým „Starter-packem“ ve složení Raptor + HK, případně PDW či Glock.

Jestli opravdu stojíš o to, že bys chtěl v budoucnu ilegál RP dělat, tak bych se předem poradil s někým, kdo už s tím má zkušenosti, rozumí tomu a dokázal by tě to naučit, aby ses vyvaroval přesně těmto situacím. Dost ti pomůže i tento topic. Ovšem tím nemyslím hráče, na které si automaticky vzpomeneš u slova „ilegál“, ale opravdu lidi, kteří dokážou vytvořit situace, kde kolikrát ani nenajdeš nic ve stylu /s ruce ruce, nýbrž kvalitní RP, které se už dle mého, dá nazvat ilegálem. Viz další užitečný topic.

V opačném případě bych se na to vykašlal a raději se posouval v legálním prostředí, kde je pořád co objevovat a zlepšovat. Jediná věc, se kterou z tvé žádosti souhlasím, je dočasný zákaz ilegálních aktivit do doby, než bys prokázal, že to opravdu umíš a tvé RP nestojí jen na tom, co jsi popsal v žádosti.

Tohle je pouze můj názor na celou věc, poslední slovo má ovšem admin, tak uvidíme.

Kage

dnes v 12:52

Než se k tomu vyjádří samotný Kocvin, doporučoval bych ti tu žádost upravit a napsat ji sám. Oběma stranám to ušetří čas.

dnes v 13:21

Ahoj @Reichard tuto žádost kterou sis přečetl jsem sepisoval sám, takže nevidím žádný problém nikoliv bych to tak ani nebral. Z důvodu že jsem si dal záležet na sepsání což by každý hráč tohoto portalu měl dělat. 

Děkuji a pěkný den tobě

Toto téma právě čte 1 uživatel: Develon