Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎄✨Vánoční žádost o unban 2✨🎄

včera v 21:46

Dobrý večer přeji všem čtenářům,

stejně jako v minulé žádosti se opět oplýváme vánočními svátky, pohodou a klídečkem. A jak jsem několika lidem slíbil, přicházím opět s žádostí o unban. Před rokem mi bylo zamítnuto s důvodem, že momentálně žádosti o UB vyhověno nebude. Věřím, že u této žádosti bude verdikt jiný právě proto, že na úplně prvním příspěvku bylo přes 100 pozitivních reakcí a na minulé žádosti o unban přes 60 pozitivních reakcí. 

Opět to nebudu protahovat, ale stále bych chtěl dát najevo, že do žádosti o unban dávám nějaké úsilí. Ban jsem dostal za to, že jsem se dopustil metagamingu na discordu k tehdejšímu hráči Samik, načež jsem dostal ban za metagaming a k tomu ještě omáčku v podobě "dlouhodobý nevhodný přístup vůči členům AT i HT - znepříjemňování požitku ze hry (pravidlo 0)". Stále, ani po roce jsem nedostal žádný feedback k druhé části trestu, ale nechme to asi už plavat. 

Stejně jako v minulé žádosti bych rád dodal, že když bych dostal unban, na skimu rozhodně nebudu už tak hodně aktivní, jako tomu bývalo dřív, občas se přijdu podívat, poRPit se starými přáteli a zase to vypnu. Atmosféra kolem mě tedy už nebude tak napjatá, jako tomu bylo dříve, páč to už nemám za potřebí a nemám na to ani čas.

Rád bych ještě dodal, že můj permanentní ban byl dodán v moment, kdy bylo standardní věcí dávat permanentní bany, místo banů na rok, etc. - s tím, že si hráč musí o unban zažádat. Ban jsem dostal před rokem a půl (uteklo to jako voda) a věřím, že zrovna tahle časová věc v tomto případě bude ve zvážení mého unbanu hrát roli. Jsem stále zastáncem toho, že mé kontribuce na serveru převažují, (ať v rámci OOC, nebo i IC věcích) nad všemi těmi brikulemi, co jsem tady dělal. 

Stále věřím tomu, že situace kolem mé osoby se uklidní a zůstane uklidněná v moment, kdy se zase objevím na serveru - přecjen k tomu přistupuji tak, že si jdeme všichni tu hru zahrát a užít, po dlouhém pracovním dni.

Díky,
Zein

včera v 22:46

Ačkoliv sem nějakou chvíli uvažoval o tom jestli se vyjádřit, udělám to. Nebudu to nějak dlouhodobě okecávat ,či cokoliv jiného. Všichni sami víme jak aktuální situace vypadá. A i přes to že Zein měl nějaká negativa (kdo je nemá ?) tak nebyl z těch horších lidí co se tu mihnuli a dělali škodu. Za mě, na skimu občas chybí akce které Zein pořádal , bylo to příjemné spestření skimo dne, dokázal rozhejbat komunitu i hráče k činům. Jeho akce byly zábavné, a bylo vidět že si s něma dával práci. Každej z nás se nějak provinil , ale postupem času se každej mění. Někdo k lepšímu , někdo bohužel k horšímu. Každopádně Pointou tohodle příspěvku je to že bych byl rád, a určitě nebudu sám , kdyby jste mu tu šanci prokázat zlepšení dali.

Toto téma právě čte 1 uživatel: Mynyus