LeoSight.cz

RP Injuries

HyperPi

Hráč

3
26.1.2026 08:13, naposledy upraveno 26.1.2026 08:15 uživatelem HyperPi

Zdravím milí hráči,

dnes by som sa rád ponoril do témy RP injuries a hlavne ako rpiť po autonehode, nakoľko očividne neviem rpiť autonehody a /me buchol sa o volant nie je dobrý príklad.

Týmto by som rád otvoril túto tému a rád by som pobral pomoc ako zaerpiť autonehodu, pretože mám najviac banov za TrashRP a to hlavne za hore uvedený príklad. Bol by som rád kebyže sa do témy pripojí aj niekto z A-Teamu a vysvetlí mi alebo poprípadne ma aj po ukončení banu doučí. Peace

jan38

Hráč

70
26.1.2026 08:54

Zakladem autonehod pro vyhnuti se trash rp je neerpit bouchnuti o volant atd

Nejlepsi je vypsat si status

Čekat do příchodu zzs nebo nekojo kdo bude s tebou reagovat a osetrovat tam uz se normalne RPí

Určitě tu je dost lidi kdo mě když tak opravi či doplní 

HyperPi

Hráč

3
26.1.2026 09:38

Za mojich 250+ hodín sa mi stalo zatiaľ 2krát, že ma niekto opravil alebo podotkol. Ale vzhliadom na moju minulosť si myslia že to robím naschvál tak mi rovno dajú ban bez hocijakej konfrontácie.

Schemy

Hráč

4
26.1.2026 15:09

Ahoj, HyperPi,

četl jsem si, o čem vlastně píšeš, a myslím si, že ti to dokážu trochu objasnit ohledně toho, jak správně RPit zranění.

RP injuries se v základu odvíjí hlavně od typu nehody nebo situace. Když si to vezmeš z pohledu reality a pak to přeneseš do RP světa, většinou ti to samo dojde. Záleží hlavně na tom, co se stalo, jak se to stalo a jakou rychlostí.

Například: když nabouráš osobním autem do dřevěné boudy, musíš se zamyslet nad tím, jak by to dopadlo v reálném životě. Jinak bude vypadat nehoda ve 30 km/h a jinak ve 120 km/h. Podle toho si pak určíš, jak vážná zranění bys mohl mít.

Od toho se pak odvíjí celé RP může jít o podlitiny, otřes mozku, zlomeniny, vnitřní krvácení apod. A tyhle zranění se pak musí postupně projevit v RPčku (bolest, omezený pohyb, léčba, hospitalizace atd.).

Nejde o to si dát zranění jen tak náhodně, ale logicky je odvodit z té situace, aby to bylo realistické a dávalo to smysl ostatním hráčům i tobě.

Snad ti to takhle pomůže a bude ti to jasnější. 👍😎